Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, Miyazaki, skoro da nemreš fulat. Probaj onda malu Ćihiro (Spirited away)

Inače, MM i ja smo filmofili ali trenutno nam potomstvo onemogućuje užitak (što da kažem, imamo puna 4 vanjska diska od terabajt i pol filmova u HD-u )

Obično gledamo filmove kad klinci zaspu ali ja budem već umorna tako da ima more filmova kojima moram odgledati završetke.

Inače nisam ljubitelj ratnih filmova, ne volim tu patetiku ali mi se jako svidio film "Rat konja" (znam da je dobar film kad ne zaspem prije kraja). ima nekoliko vrlo upečatljivih scena

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj LIMA prvotno napisa Vidi poruku

Inače, MM i ja smo filmofili ali trenutno nam potomstvo onemogućuje užitak (što da kažem, imamo puna 4 vanjska diska od terabajt i pol filmova u HD-u )

Obično gledamo filmove kad klinci zaspu ali ja budem već umorna tako da ima more filmova kojima moram odgledati završetke.

Inače nisam ljubitelj ratnih filmova, ne volim tu patetiku ali mi se jako svidio film "Rat konja" (znam da je dobar film kad ne zaspem prije kraja). ima nekoliko vrlo upečatljivih scena
    Slažem se, ni ja ne volim ratne filmove i dugo sam razmišljala da li uopće dati ovom filmu šansu, ali kad sam ga počela gledati, sve sam prikovala za ekran. Scena sa spašavanjem konja od strane Engleza i Nijemca je više nego vrhunska, i prikazom i porukom. Pogledati.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, ni ja ne volim ratne filmove i dugo sam razmišljala da li uopće dati ovom filmu šansu, ali kad sam ga počela gledati, sve sam prikovala za ekran. Scena sa spašavanjem konja od strane Engleza i Nijemca je više nego vrhunska, i prikazom i porukom. Pogledati.
    Daaa, i scena kada onaj mladi časnik jaše na konju ususret Nijemcima, onaj izraz njegovog lica (kao dječak u strahu) i dalje ta scena (da ne prepričavam)... mrak! Toliko dirljivo, sve je jasno i realno a nema sakaćenja, šištanja krvi i sl. Već sam mislila da nećete skužiti o kojem je filmu riječ jer je kod nas preveden kao "Put rata".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •