Filmovi koje sam u zadnje vrijeme gledala (a da su ok): "Gavran" (Edgar Allan Poe), "Igre gladi" (reality show iz budućnosti- pobjednik je tko ostane živ), "Čovjek na rubu" (to je onaj kada tip cijeli film stoji na rubu kao da se hoće baciti, nije neko remek-djelo ali je odlična zabava), "Vidio sam đavla". Ovaj zadnji je korejski, malo je mračan (film o osveti) ali gluma mi je prva liga. ("Prometeja" sam počela gledati ali sam nakon 15 min zaspala )
Ima stvarno odličnih korejskih filmova, dok mi se kineski filmovi zadnjih godina baš ne sviđaju nešto, film "Heroji" mi je jedan od najdražih filmova uopće, no imam osjećaj kao da stalno pokušavaju snimiti nove "Heroje" no na kraju filmovi ispadnu nekako previše teatralni.
Gledala sam i onaj turski film o Mehmedu II Osvajaču ("Osvajanje 1453.") i za njega vrijedi ista kritika. Dobio je odlične ocjene, no ja inače ne gledam turske serije pa mi je sve nešto prenaglašeno, nisam ljubitelj dugih zamišljenih pogleda . Inače produkcija sama po sebi je bez zamjerki, kostimi, scenografija... sve na visokoj razini.