Oduševljena sam crno-bijelim filmovima na HRT-3 ne propuštam ih....pohvala, pohvala

Kupila sam u Konzumu filmove na DVD-u za 19 kn

Željezna lady -Meyryl Streep odlična, ali film je malo spor, nedorečen na nekim mjestima, voljela bih da je bio detaljniji, jer kad se radilo o njezinom djetinstvu glupo je kad moraš razmišljati i sam donositi zaključke jer se ne radi o psihološkoj drami već autobiografskom filmu u kojem bi se trebale iznositi činjenice

Moj tjedan s Marillyn - izvrsna Michelle Wiliams (pitanje je dana kad će ova mlada dama dobiti Oskara za glavnu ulogu) zanimljiv fil za one koji već ponešto znaju o glumičinom životu....meni je bio zanimljiv

Umjetnik- gledala sam ga s kćeri koja ima 5,5 godina...njoj je bio super...očekivala sam da će ipak u jednom dijelu film početi biti zvučni ali nije....dobra gluma, klasična priča koja po meni ipak odgovara ovom našem dobu a ne onom u koje je film smješten, a nekad se to malo osjeti i u načinu glume da je malo "moderniji".
Meni je film dobar, priču bi možda malo promjenila ili dodatno razradila, ali režija, montaža, fotografija, kostimi, glazba pa i gluma -fantastični.
Volite li stari Holywood i njeme filmove - uživat će te.

Gilda-neki dan na HRT3 fantastičan što drugo reć, od glume, priče predobar!!!!