Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
Ted je super za ekipu koja se puca na puno psovanja. Inače prilično pitak židovski humor, ali psujuuuu....
Meni je film bio ok za ubit' večer, uz pivo i čoksu (jedan od onih koje pogledaš i u roku od tjedan-dva zaboraviš). U pravu si za psovanje, no čini mi se da se u svakom film ima nekoliko razina humora/priče, da zadovolje što širi krug publike. Hollywood, je l'.

Mi smo zadnjih dana pogledali Taken, klasičan krimić s Liamom Neesonom. Moram priznati da mi je tema bila prilično uznemirujuća, neće moja djeca sama putovati svijetom, a-a.

Zatim Armin, film zbog kojeg je mm rezolutno izjavio da prestaje gledati domaće filmove. Dakle, toliko razvučen i dosadan film... Nisu imali čime popuniti minutažu, pa postoje besmislene scene tipa neonske reklame s imenom hotela punih deset sekundi u kadru i tome slično. I više je nego očito što je pisac htio reći, ali rekao je to razvučeno, dosadno i patetično.

I jedna klasična komedija, Tootsie. Vjerujem da ste je gledali, ako niste, pogledajte. Odlični Dustin Hoffman i Bill Murray, starinski humor.