Stranica 25 od 56 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Joj daj ne spojlaj

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I nama se svidio film! Klinci glumci su super, najvise Koko i Marko. Marijana so, so...

Kusanove knjige sam jako voljela dok sam bila osnovnoskolka. Vise sam voljela jedino Zlatka Krilica

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zabranjena vrata, jel' da

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je najdraza bila Cudnovata istina.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Nije spomenut na zadnjim stranicama pa da ga ili ponovim ili prezentiram- DIVAN JE!
    Life of Pi (2012)
    http://www.listal.com/movie/life-of-pi-2009
    viiiisoka ocjena s razlogom... sinoć smo ga gledali MM i ja... oduševljeni smo, a ja sam i zaplakala... mislila sam da me samo Hachiko: A Dog's Story tako mogao dirnuti, ali ovo je u rangu+ fantastične scene!

Probajte ga naći u HD 720p... ja ću ga svakako još jednom gledati

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Nije spomenut na zadnjim stranicama pa da ga ili ponovim ili prezentiram- DIVAN JE!
    Life of Pi (2012)
    viiiisoka ocjena s razlogom... sinoć smo ga gledali MM i ja... oduševljeni smo, a ja sam i zaplakala... mislila sam da me samo Hachiko: A Dog's Story tako mogao dirnuti, ali ovo je u rangu+ fantastične scene!

gledala, i scene su fakat super. priča malo so so ali lijepo za pogledati, taman za nedelju prije spavanja.

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Flight - superica, Denzel totalno cool; Hobit - tak tak (obožavam Gospodare prstenova)-ovdje nema zgodnih

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Danas pogledala "Zagonetni dječak". U kinu, naravno. Meni su filmovi za gledati u kinu, a ne na televiziji.

Baš lijep film, po mom guštu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj BuBA prvotno napisa Vidi poruku
    Jel tko gledao Argo??
    Meni je film odličan, taman za kino. Priča je istinita, napeta, s elementima dobrog humora, glumačka ekipa je isto OK, tako da sam ja prezadovoljna filmom. Jedino malo živcira američka teatralnost u par navrata, ali nisu pretjerali.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

toplo preporučam pogledati film- The Words (ne znam kako su ga preveli), ja sam se oduševila, prepredobar

Anu Karenjinu možete i preskociti (to je naravno moj dojam)

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vrata: http://www.tportal.hr/showtime/film/...l#.UUXB4Y5dXHg

PREPORUČAM!!!

Izuzetno snažna drama o isto tako dvjema snažnim ženama i njihovom odnosu (i ne samo njihovom, tu su i životinjice ). Po meni, film je pravo remek djelo, duboka, teška, sjetna priča, odlična gluma (Helen Mirren je zaista briljirala), fotografija fantastična, izvrsni dijalozi.

Izaberite trenutak kad ćete ga gledati, jer sam ja još pod dojmom filma (čitaj tužna).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li netko gledao novog Oza u 3D? Dojmovi?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja V
    kaže da je super, to je sav njen dojam

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    OT, ja sam jako voljela Živi pijesak, ne znam koliko sam to puta čitala. Tko zna kako bi mi se danas svidio.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    moja V
    kaže da je super, to je sav njen dojam
    Thnx, E. ide sutra.

Ejla-S avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Thnx, E. ide sutra.
    Moja nećakinja (9 godina) kaže da je malo predug, pa malo strašan i povremeno dosadan.
    I meni se čini da je za veću djecu barem po traileru.
    U svakom slučaju mog plašljivka neću vodit gledat Oza. On se još premišlja oko Zagonetnog dječaka jer ga je prvi Koko malo isprepadao.

Ejla-S avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Argo sam gledala i ok je, ništa spektakularno obzirom da je dobio Oskara.
    Sad se spremam gledat Odbjeglog Djanga ali mi djeca idu prekasno spavat a film traje preko 2,5 sata i ne nalazim vremena.

Ejla-S avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Anci i ja sam obožavala Čudnovatu istinu. Imam i Krilićev potpis u mom primjerku knjige. Gostovao nam je u školi.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    OT, ja sam jako voljela Živi pijesak, ne znam koliko sam to puta čitala. Tko zna kako bi mi se danas svidio.
    Preprepredobra knjiga!

A što se filmova tiče, u zadnje vrijeme...

Hot Fuzz - film za ljubitelje britanskog humora, satire i ismijavanja svega i svačega (radila ga je ekipa koja je snimila Shaun of the Dead, ako ste ga gledali, skužit ćete što mislim pod ismijavanje). Hot Fuzz počinije kao komedija, ali kasnije postaje malo spooky... Na tragu Stratfordskih supruga.

No Country for Old Men - dobar, onako tipično Coenovski (s jako, jako puno nasilja).

Gambit - još jedan Coenovski, izvrstan, izvrstan! Dijalozi su izvrsni, ima pravu mjeru britanskog humora i još k tome Colin Firth kao bonus. (Na imdb-u je dobio relativno lošu ocjenu, no meni je odličan.)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo konacno pogledali Djanga, odlican mi je.
    I na dijelu se cuje moj ljubljeni Cash

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znala sam da sam nešto zaboravila. V for Vendetta, također mi se jako svidio. Ideja je neskriveno inspirirana Orwellom i film je u nekim trenucima prilično tjeskoban, ali ooodličan. (Stephen Fry, palac gore.)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Argo. Jako dobar.
    Inace nisam prevelik fan Bena Aflecka, no dobar je. I zgodan je s bradom, inace mi je njanjav

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ukljucujem se! Jako volim filmove, ali otkako sam rodila ne znam jesam li tri pogledala!
    Ali ajde nekidan sam u tri dijela uspjela pogledati Flight! Meni je sjajan
    Argo pocela, ali nikako zavrsit

Sad sam odgledala kraj Sex i grada na tv! Upucajte me, ali obozavam taj film

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Par starih... (Izgleda da je mm bio u retro raspoloženju kad je birao filmove. )

Ruthless People - krimić komedijica s Dannyjem De Vitom i Bette Midler. Priča o bogatašici koju kidnapiraju, ali muž za nju ne želi platiti otkupninu, u nadi da će je otimači ubiti i da će je se riješiti. No da, film je iz sredine osamdesetih, odvaljivali smo na modu i muziku.

The Freshman - Matthew Broderick glumi zbunjenog provincijalca koji dolazi u New York na studij i slučajno upada u organizirani kriminal. Marlon Brando ima genijalnu ulogu , ali neću reći ništa više od toga za slučaj da ga odlučite pogledati. Zabavan filmić.

Clockwise - komedija zabune, u današnjem svijetu mobitela i navigacije bilo bi je nemoguće snimiti. Odličan humor (britanski) i odličan John Cleese.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ejla-S prvotno napisa Vidi poruku
    Moja nećakinja (9 godina) kaže da je malo predug, pa malo strašan i povremeno dosadan.
    I meni se čini da je za veću djecu barem po traileru.
    U svakom slučaju mog plašljivka neću vodit gledat Oza. On se još premišlja oko Zagonetnog dječaka jer ga je prvi Koko malo isprepadao.

E. (9g5mj) ga je pogledala proslog tjedna u 3D varijanti, kaze da je bio bas dobar i nimalo strasan. Ona ga preporucuje.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ejla-S prvotno napisa Vidi poruku
    .
    čitam ovo i pitam moju V je li joj film bio strašan
    odgovor je (uz začuđeni pogled, ono, koje pitanje): nee

mada se jedna mama, iz društva koje je bilo na rođendanu na kom je moja V gledala film, bojala isto toga, njena cura je
    isto strašljiva, ali sve je prošlo ok, i ta curica je rekla da isto nije bilo ni malo strašno

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Potpisujem. Težak, za mene katarkičan, ali remek djelo.

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Francuski film Ljubav.

Težak, težak, težak.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

neki dan gledali Moonrise Kingdom....nije me se dojmio....tko ne voli Wes Andersona ne mora gledat,njegov tipican uradak....
    (meni se od njegovih jedino svidja The Life Aquatic with Steve Zissou)

sinoc pogledali Limitless, solidna razbibriga....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo konacno pogledali Djanga, odlican mi je.
    I na dijelu se cuje moj ljubljeni Cash
    ja sam se zbilja zabavila gledajući ga.kad gledam Tarantina, ne znam jel više uživam u scenariju, režiji, muzici, glumi...vidim da mu je Waltz stalan izbor, i neka je.Di Caprio isto odličan, odvratan do boli-isto se pretvorio u glumčinu

uglavnom, dugo traje, no gleda se baš u dahu, posebno kad dođu na Candyland,baš je neka dramatska napetost.gledala sam ga do 1 i 30 u noći.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Life of Pi (2012)

i meni je bio odličan. i jako tugaljiv. žao mi je svih tih životinjica uključujući tigra, njegove obitelji... definitivno nije poput neke američke bajke kako obično budu filmovi s takvim plakatima.

deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Neki dan sam pogledala "Nedodirljivi" na HBO. Oduševio me! Baš sam se lijepo nasmijala!

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Lov (Jagten)

http://www.imdb.com/title/tt2106476/

Može se gledati na razne načine, čak i kao početnica za "kako nekome kvalitetno smrdati život"

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam gledala, ali sam dobila preporuku. Ashes and snow.
    http://www.imdb.com/title/tt0493393/?ref_=sr_3

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nama se jučer jaaako dopao ovaj

http://www.imdb.com/title/tt1045658/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jao, life of pi
    ne dijelim oduševljenje većine ljudi
    nije loš, no nisam očarana

a, sad ono što mi je bilo dobro. ako se ponavljam, pardon
    dakle, u zadnje vrijeme mi je odličan bio impossible. i neku večer sam, po preporuci s ove teme , pogledala the words. super je.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a tko ima priliku otići u kino europa (inače meni najdraže kino ), neka pogleda ovaj film: http://www.kinoeuropa.hr/index.php?p...=45214&lang=hr

priča o djevojčici koja živi u saudijskoj arabiji i koja poželi imati bicikl
    i zanimljivo je vidjeti s čim se susreće djevojčica od 9, 10 godina u saudijskoj arabiji koja želi bicikl. za razliku, npr. od djevojčice koja živi, recimo, u zagrebu, splitu ili bilo kojem drugom gradu

topla preporuka

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fierce Creatures - film čiji scenarij je napisao i u kojem glumi John Cleese, američko-britanska komedija, tipična za devedesete i već pomalo retro, ali solidno zabavna.

Hysteria - ne znam je li o ovom filmu već bilo riječi na topicu. Uglavnom, radnja se odvija u viktorijanskoj Engleskoj, u kojoj se svaku ženu koja se imalo pobuni protiv svog položaja u braku ili društvu proglašava histeričnom te je se, sukladno dijagnozi, "liječi". Nadobudni mladi liječnik koji silno želi ostaviti trag u medicini slučajno dobiva posao u ordinaciji liječnika koji je najpoznatiji londonski stručnjak za liječenje histerije... Film je izvrstan; pametan, duhovit i zabavan.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a tko ima priliku otići u kino europa (inače meni najdraže kino ), neka pogleda ovaj film: http://www.kinoeuropa.hr/index.php?p...=45214&lang=hr

priča o djevojčici koja živi u saudijskoj arabiji i koja poželi imati bicikl
    i zanimljivo je vidjeti s čim se susreće djevojčica od 9, 10 godina u saudijskoj arabiji koja želi bicikl. za razliku, npr. od djevojčice koja živi, recimo, u zagrebu, splitu ili bilo kojem drugom gradu

topla preporuka
    ti si išla sama il sa curama?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Hysteria - ne znam je li o ovom filmu već bilo riječi na topicu. Uglavnom, radnja se odvija u viktorijanskoj Engleskoj, u kojoj se svaku ženu koja se imalo pobuni protiv svog položaja u braku ili društvu proglašava histeričnom te je se, sukladno dijagnozi, "liječi". Nadobudni mladi liječnik koji silno želi ostaviti trag u medicini slučajno dobiva posao u ordinaciji liječnika koji je najpoznatiji londonski stručnjak za liječenje histerije... Film je izvrstan; pametan, duhovit i zabavan.
    Super, već mi se i opis sviđa, a znači nije mračnjak... evo, i pa ti sad vjeruj klasifikaciji bolesti,a ona je vrlo često u tim nekim "soft" bolestima samo sign of the times...

Ja sam gledala "Ljubav"... ne znam bi li ga preporučila ili ne, mislim, meni je izvrstan, ali baš je težak... ako se gleda na kraju dana, trebalo bi ga ipak presjeć' s nekim ležernijim sadržajem. Inače mi je film rijetko pošten film ogoljen do koske o starosti, umiranju, odnosu generacija, kad je umjetnost utjeha, kad nije... onako, kako ga vidim ja, iz svoje sredovječne perspektive. Kaže da je redatelj snimio film po nekoj priči iz svoje obitelji, tako da će ga više razumjeti ovi koji su u obitelji imali susret s nemoćnom starosti koja traje, nego možda ovi gdje su ljudi umirali blagu, u snu, ili na naglo, ne znam.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pearl Jam Twenty veceras u 21 na HTV3

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ti si išla sama il sa curama?
    S curama. I muzem

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Pearl Jam Twenty veceras u 21 na HTV3
    Iako ga nisam gledala prvi put, uživala sam u svakoj minuti. Planirala sam samo pogledati početak pa ići leći, ali sam ostala do kraja i još mi je bilo žao što je gotovo.
    Prvi put sam ga gledala s hrvatskim prijevodom koji mi je bio dobar pa me i to privuklo da gledam dalje.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    uzivala u filmu zbilja je za preporuciti.

Side Effects , takodjer zanimljiv, zapravo geldajuci ova dva filma shvatila sam zasto volim ici u kino,

Olympus Has Fallen mislim da sam vec pisala kako s jednom frendicom volim ici pogledati trash filmove bas iz zabave, ali ovaj je i za nas dvije bio previse, preporucam samo u slucaju ako nemate sta raditi u 3 ujutro.

Oz the Great and Powerful
    gledali smo ga svi obiteljski, svima nam je bio zanimljiv iako nije sinkronziran (meni osobno je tako i draze), s vjesticama cak ni balerina nije imala probelema.

Za Agro i Life of Pi djelim misljenje s Anci

Ana Karenjina prvi tren sam bila iznenadjena pristupom, ali mi se svidjeo. sve se odvija u kazalistu. kako sam sjedila u redovima blize ekranu u oci su mi upale zanoktice kod Keire

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U zadnje vrijeme zaista slabo stignem pogledati filmove.

Preporucujem "To Rome with Love", "My Week with Marilyn" i starog Gatsbyja - novog cu tek ici pogledati u kino.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

spajalica je preporučila Side effects, i ja se pridružujem pohvalama.izvrstan film Stevena Soderbergha, s odličnom glumačkom ekipom, pun obrata i napet do samog kraja.odlično!

također, jučer sam pogledala The Flight Roberta Zemeckisa sa Denzelom Washingtonom. ubilo mi želju za letjeti avionom u skoro vrijeme, ali film mi je bio izvrstan.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    uzivala u filmu zbilja je za preporuciti.
    Drago mi je što ti se svidio.

Ja sam ih u zadnje vrijeme gledala dosta, samo još da ih se sjetim... :skleroza:

Wag the Dog - ovo je petnaestak godina stara i još uvijek aktualna komedija (gledala sam je kad je bila nova i još jednom sad, oba puta mi se svidjela) o tome kako zamaskirati vijest x proizvodnjom vijesti y, odnosno kako mediji manipuliraju stvarnošću. Dustin Hoffman u ulozi holivudskog producenta, savršen.

Solitary Man - crna komedija, u glavnoj ulozi Michael Douglas, dobar film.

From Rome with Love - iako volim Woodyja Allena, ovaj film mu je mrvicu slabiji od ostalih, čini mi se da je pokušavao ponoviti šprancu s Parizom i snimiti film u kojem grad igra jednu od glavnih uloga. Nije loš, ima super trenutaka, ali nije onako dobar kako sam očekivala da će biti.

I Give It a Year - ljubavna komedijica, ništa posebno.

21 & Over - isto komedijica, zabavna, namijenjena trenutačnom zaboravu.

Easy A - film o srednjoškolki (ali nije za srednjoškolce) koja slučajno proširi trač o sebi, a zatim ga namjerno razvija, promatrajući dimenzije do kojih raste. Zabavno, s prilično pogođenim poantama.

I, konačno, RocknRolla, klasičan film Guyja Ritchieja, brz, bučan, s odličnom muzikom i puno nasilja.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

The impossible!
    Meni super! Doduse bio mi je malo tezak, ima par gadnih scena! Ali vrlo zanimljiv!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

The comapany you keep film je dobar, ali nekako odudara od danasnjih filmova. nesto mi je smetalo, ni sama jos ne znam sto (ali ja sam taj dan bila jako tuzna pa mozda je u meni bio problem, a ne u filmu, ili pak u ljudima koji su pored mene sve komentirali)
    Oduševio me Nick Nolte, jako jako dobro je odigrao svoju kratku ulogu. Svi glumci su prikazani realno sa svojim godinama, sto je dosta bitna stvar za cijeli film. dakle ovdje cete svasta vidjeti ali stariijih ljudi koji izgledaju kao da mogu na modne piste ne.
    I Shia Saide LaBeouf je odigrao dobro ulogu novinara istrazitelja koje bi ja zeljela citati i u nasim novinama, a sudeci i po filmu i sami akteri filma u americi.

BuBA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pogledali jučer The Place Beyond the Pines, glume Ryan Gosling, Bradly Cooper i Eva Mendes, odličan film!!

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •