Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2796

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Hysteria - ne znam je li o ovom filmu već bilo riječi na topicu. Uglavnom, radnja se odvija u viktorijanskoj Engleskoj, u kojoj se svaku ženu koja se imalo pobuni protiv svog položaja u braku ili društvu proglašava histeričnom te je se, sukladno dijagnozi, "liječi". Nadobudni mladi liječnik koji silno želi ostaviti trag u medicini slučajno dobiva posao u ordinaciji liječnika koji je najpoznatiji londonski stručnjak za liječenje histerije... Film je izvrstan; pametan, duhovit i zabavan.
    Super, već mi se i opis sviđa, a znači nije mračnjak... evo, i pa ti sad vjeruj klasifikaciji bolesti,a ona je vrlo često u tim nekim "soft" bolestima samo sign of the times...

Ja sam gledala "Ljubav"... ne znam bi li ga preporučila ili ne, mislim, meni je izvrstan, ali baš je težak... ako se gleda na kraju dana, trebalo bi ga ipak presjeć' s nekim ležernijim sadržajem. Inače mi je film rijetko pošten film ogoljen do koske o starosti, umiranju, odnosu generacija, kad je umjetnost utjeha, kad nije... onako, kako ga vidim ja, iz svoje sredovječne perspektive. Kaže da je redatelj snimio film po nekoj priči iz svoje obitelji, tako da će ga više razumjeti ovi koji su u obitelji imali susret s nemoćnom starosti koja traje, nego možda ovi gdje su ljudi umirali blagu, u snu, ili na naglo, ne znam.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pearl Jam Twenty veceras u 21 na HTV3

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Pearl Jam Twenty veceras u 21 na HTV3
    Iako ga nisam gledala prvi put, uživala sam u svakoj minuti. Planirala sam samo pogledati početak pa ići leći, ali sam ostala do kraja i još mi je bilo žao što je gotovo.
    Prvi put sam ga gledala s hrvatskim prijevodom koji mi je bio dobar pa me i to privuklo da gledam dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •