Utrka zivota (The Rush) dugo nisam gledala tako dobar film. Glumci izvrsni, utrke odradjene jako dobro. Odnos izmedju rivala je bez patetike. I jedan i drugi imaju cilj, ali pristup im je skroz razlicit. Inace sam dugo gledala formulu 1 pa sam mozda i subjektivna. Jako mi se svidjelo sto je za Laudu izabran Daniel Bruhl, te time nije bilo prenemaganja u akcentu, maska mu je fenomenalna. Chris Hemsworth iako je poznat kao Thor, je takodjer pokazao da se moze maknuti iz te uloge i napraviti jos dosta toga.
Gravitacija. nisam je gledala u 3D pa mozda zbog toga nisam dozivjela film kao svi koji ga hvale. Ali na srecu film traje relativno kratko pa je moj jad nizu gluposti i propusta bio kratak. Film je tako napravljen da zadovolji elemente koji mu daju prodju kod pubilike. dakle red napetosti, red patetike i naravno sretan kraj. no meni koja ipak trazim nesto vise, mogu reci da niz detalja i sitnica mi je dizao zivce da sam u nekim trenutcima umirala od smijeha. uglavnom film je predvidljiv u svakom koraku.