Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2793

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moje preporuke za Winter's Bone

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Moje preporuke za Winter's Bone
    X
    Film je super, glavna glumica jako mlada, a odlična.

Vidim da se spominjala gravitacija, meni je film bio užasno dosadan, nema radnje, nema razvoja likova, ma ništa.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da se spominjala gravitacija, meni je film bio užasno dosadan, nema radnje, nema razvoja likova, ma ništa.
    ja sam gravitaciju gledala u 2D formatu i nisam nista ocekivala, a bome nisam ni dobila. neki filozefski dio mi je isao na zivce, kraj kad ona staje na svoje noge, koji ima kao neku duboku misao mi je bio previse. valjda nisam takav tip.
    No iskreno mislim da je to film koji je trebalo pogledati ili u 3D ili IMAXu. Mislim da bi mi bio dojmljiviji radi tehnicke izvedbe, svemir i ostalo. ovako kako sam to svjesno propustila filmu mogu samo dati neku slabu ocijenu.

Dalas Buyers Club mi je dobar film. glumci, ako zanemarimo J. Garner su fantasticno odradili svoj posao. J. Leto me odusevio i on i M. McConaugehey su zasluzeno dobili kipice.
    Nisam gledala 12 godina pa ne mogu o samom filmu ista reci. Jos me i American Hustle cekaju.
    Naravno tamo nekad sam napisala da mi je i Rush bio fantastican i zao mi je sto film nije ni u jednoj kategoriji nominiran.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Gledali smo Gospodaricu zla Maleficent, oduševljeni smo!

Angelina je prekrasna, odlično je odglumila, odjevena je u mom stilu (samo tako obučena ne bih imala baš gdje izaći ), prizori su doslovno bajkoviti, kakvi i trebaju biti

Čak mi nije smetalo što je film u 3D.

Ma predivan film s dobrom pričom zašto je zločesta vila postala zločestom! Navodno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •