Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E. (11.5 god.) je u kinu s frendicama pogledala "Into the Woods". Jako joj se dopao, kaze da je jedan od razloga taj sto su se kod Pepeljuge pridrzavali originalne price. Uglavnom, ona daje svoje preporuke.

Sinoc smo pogledali jedan stariji ali vrijedan, ovoga puta zajedno: "Dead Poets Society" - nisam dobila dojam da joj je bio tezak, jutros mi je uz dorucak prije skole pocela pricati o tome kako ga je dozivjela.... Nakon njene reakcije, vjerujem da je to film koji vrijedi pogledati sa teen populacijom.
    Posljednje uređivanje od Elly : 17.04.2015. at 10:52

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoc smo pogledali jedan stariji ali vrijedan, ovoga puta zajedno: "Dead Poets Society" - nisam dobila dojam da joj je bio tezak, jutros mi je uz dorucak prije skole pocela pricati o tome kako ga je dozivjela.... Nakon njene reakcije, vjerujem da je to film koji vrijedi pogledati sa teen populacijom.
    O, Drustvo mrtvih pjesnika sam u kinu gledala kad sam bila njene dobi, i zauvijek je ostavio na mene dojam filma s porukom. Bas ga pamtim otprilike kao pocetak strasti za filmom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •