-
Jeste li gledali "Little Boy"?Preporuke!
Ja nemam pojma kako me obišao,al nedavno sam gledala "The Notebook".Mene pogodio,isplakala se k`o budala.
Isto bih preporučila "Dark places",i "Gone girl" mi je dobar.Nije baš noviji,ali dobar(iako vjerujem da ga je većina pogledala) "Prisoners","The Prestige","The Machinist"(odličan,možda ga već spomenuh),"Zodiac","the Game"....Ah,volim trilere...
Ali ću vam otkriti da sam u stvari ljubitelj horora,fantastike i misterije,iako vidim da sam u manjini.Dame,ima li vas kao ja uošte?Ako volite jezu onda "Sinister","Oculus","Mama"...Sve se spremam pogledati najnoviju "Stravu u ulici Brijestova",ali nikako skupiti hrabrost.Ipak je to horor moje mladosti
,iako sam čula da novi i nije nešto.Nedavno pogledala dobri stari "the It" i zaključila da je onakav kakav mi je ostao u sjećanju.Spremam se ponoviti "Pet Sematary" iz `89.I sad gledam po IMDB,a ne mogu naći.Ako vam klikne -recite.Ovdje je preveden kao "Kuća voštanih figura" ,isto iz 80-tih(nije ni slično ovome s... s Paris Hilton).Uglavnom,riječ je o grupi mladih koja zaglavi u muzeju voštanih figura,koji je (ajmo reć) nešto kao uklet.Uglavnom svaka figura(prizor) nosi svoju priču i uvuče onoga ko je dotakne...Meni je ,u to vrijeme, bio mnogo dobar!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma