Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2793

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemas.
    Nije bas skinuo, a ka i mislim da su namjerno odabrali glumca.
    I opet ponavljam, tesko da mu je mama radila njoke

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja uopće nisam znala odkud je taj glumac, ali sam nakon 10 min pitala supruga wadafak - jer sam se pogubila koja je ono njegova priča koliko mi je uha rezalo. Možda i nije namjerno, možda je to jednostavno teško postić, možda i Meryl Streep u Premijerki reže uši rašpom Britancima, beats me.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja uopće nisam znala odkud je taj glumac, ali sam nakon 10 min pitala supruga wadafak - jer sam se pogubila koja je ono njegova priča koliko mi je uha rezalo. Možda i nije namjerno, možda je to jednostavno teško postić', možda i Meryl Streep u Premijerki reže uši rašpom Britancima, beats me. Vjerojatno im je bilo bitnije da glumac ne sklizne u karikaturu u trans dijelu, a ovaj je to maestralno napravio, pa su rekli "a neće valjda skužit", ne znam. Vezano za predanost detalju... možda Tomić ko Dalmoš (nama su njoki OK), i Grlić kao koji, ako dobro kužim, nije baš "fetivi" Zagrepčanin, nemaju tako fino uho za ZG detalje, ili su odlučili da im to nije toliko važno jer je Grlić rekao da je priča zapravo univerzalna, nije nužno zagrebačka/hrvatska, svugdje ima takvih predrasuda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •