Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je taj film odličan, odličan. Chalamet mi je pravo otkriće. O takvoj podržavajućoj obitelji sanjam.., meni osobno je dobro odabrana baš takva visokointelektualna obitelj da bi bilo uvjerljivo da bi recpecija bila tako podržavajuća. Nisam stekla dojam da se poigrava, nego se traži. Dobro je njega ta zaljubljenost izgrebla, pa nije baš happily ever after, ono... pa zar ne plače i ne previja se od boli kad ovaj odlazi - nije baš da nema nikakvog problema. I još nakon godinu dana boli - kad dobija onaj poziv. Normalno da će nastavit dalje - mlad je. Mladost preživljava svašta.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.01.2019. at 10:01

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je taj film odličan, odličan. Chalamet mi je pravo otkriće. O takvoj podržavajućoj obitelji sanjam.., meni osobno je dobro odabrana baš takva visokointelektualna obitelj da bi bilo uvjerljivo da bi recpecija bila tako podržavajuća. Nisam stekla dojam da se poigrava, nego se traži. Dobro je njega ta zaljubljenost izgrebla, pa nije baš happily ever after, ono... pa zar ne plače i ne previja se od boli kad ovaj odlazi - nije baš da nema nikakvog problema. I još nakon godinu dana boli - kad dobija onaj poziv. Normalno da će nastavit dalje - mlad je. Mladost preživljava svašta.
    Slažem se
    i ja sam mislila kao i čokolada, ali valjda previše razmišljam iz vlastitih cipela, kako bi takva ljubavna priča prošla u mom selu osamdesetih
    ključno je da se radi o visokointelektualnoj obitelji, pa su im valjda i takvi prijatelji
    i iskreno, meni je draže da je "samo" gay ljubavna priča
    da se u to upleo još neki sukob, pogotovo ideološke prirode, kao potlačeni homoseksualci, ne vjerujem da bi mi bio interesantan
    ne znam za vas, ali ja imam pavlovljev refleks, kad je primjerice bila ona scena gdje se ljube nekoj ulici, samo sam čekala da netko uleti i zatuče ih
    drago mi je da nitko nije i mislim da nam treba malo više takvih filmova gdje se ništa loše ne događa homoseksualcima

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    kad je primjerice bila ona scena gdje se ljube nekoj ulici, samo sam čekala da netko uleti i zatuče ih
    drago mi je da nitko nije i mislim da nam treba malo više takvih filmova gdje se ništa loše ne događa homoseksualcima
    X

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam za vas, ali ja imam pavlovljev refleks, kad je primjerice bila ona scena gdje se ljube nekoj ulici, samo sam čekala da netko uleti i zatuče ih
    x. Plus, meni je to pomoglo da to ne gledam samo kao gay priču, na kraju, to gejstvo nije toliko bitno - to je priča o prvoj mladalačkoj ludoj zaljubljenosti koja žeže sve pred sobom. Frigaj ga što je to iz naše perspektive nevjerojatno... nije naša perspektiva sve. S

Sjećam se da sam pred jedno 15 god možda bila na Kreti i vidjela plakate komunističke partije i mislila džizs kako ih nije strah lijepit te plakate da ih netko ne zatuče.... Dobrodošlo mi je vidjet nešto drugačije. Za slično - postoji lošiji film sa ZG festivala, Retablo - a jesu, Ande, ali brate moglo bi se i tu odvijat.. Pa su ovi intelektualci dobrodošlo (nama) egzotičniji od andskih seljaka.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.01.2019. at 15:16

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I zapravo je "Calll me by your name" i priča o ljubavnoj inicijaciji, ne u smislu pedofilije, nego je za priču i važno što je jedan od dvoje iskusniji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •