Results 1 to 50 of 2792

Thread: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ina33's Avatar

Quote Originally Posted by betty blue View Post
    ne znam za vas, ali ja imam pavlovljev refleks, kad je primjerice bila ona scena gdje se ljube nekoj ulici, samo sam čekala da netko uleti i zatuče ih
    drago mi je da nitko nije i mislim da nam treba malo više takvih filmova gdje se ništa loše ne događa homoseksualcima
    x. Plus, meni je to pomoglo da to ne gledam samo kao gay priču, na kraju, to gejstvo nije toliko bitno - to je priča o prvoj mladalačkoj ludoj zaljubljenosti koja žeže sve pred sobom. Frigaj ga što je to iz naše perspektive nevjerojatno... nije naša perspektiva sve. S

Sjećam se da sam pred jedno 15 god možda bila na Kreti i vidjela plakate komunističke partije i mislila džizs kako ih nije strah lijepit te plakate da ih netko ne zatuče.... Dobrodošlo mi je vidjet nešto drugačije. Za slično - postoji lošiji film sa ZG festivala, Retablo - a jesu, Ande, ali brate moglo bi se i tu odvijat.. Pa su ovi intelektualci dobrodošlo (nama) egzotičniji od andskih seljaka.
    Last edited by ina33; 11.01.2019 at 15:16.

ina33's Avatar

I zapravo je "Calll me by your name" i priča o ljubavnoj inicijaciji, ne u smislu pedofilije, nego je za priču i važno što je jedan od dvoje iskusniji.