Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2793

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme Jastog!
    sjeli muž i ja, amo nešto gledat, amo nešto lagano, šta je ovaj Jastog piše komedija..
    gospe draga! dakle ja sam tim horor, bila sam uvjerena da je nekom greškom dobio titulu, znači ipak je nekome smiješan
    ugasila sam na pola dok smo još normalni

Red sparrow sam gledala u kinu, u opisu je zvučao skroz zanimljivo, ne bih nikad rekla da je moguće da danas netko napravi takav (visokobudžetni) film
    osim mizoginije, stereotipni prikaz Rusa je na razini 1951. (a otprilike iz tog vremena su i telefoni koji se u Rusiji ima bit još uvijek koriste)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ajme Jastog!
    sjeli muž i ja, amo nešto gledat, amo nešto lagano, šta je ovaj Jastog piše komedija..
    Evo, još izvora za smijeh . Ma, ja sam znala da gledam umjetnički film grčkog redatelja, komedija je došla kao bonus, neočekivano - nisam uopće znala da je tako kategoriziran. Da sam znala - valjda se ne bih smijala, kao na (meni) vrhunsku prevaru - kategorizaciju najnovijeg (meni lošeg) Brešanovog filma Koja je ovo država - to je fakat tragedija i depresija, s par scena da napraviš ono "ha", od ha-ha-ha, samo prvi ha. Nakon svega, mislim da ću pogledat i taj treći, pogotovo jer je mislim glavna glumica nominirana za Oscara, pa da stekenm neki svoj dojam o režiseru - ovaj br. 2 mi je bio teško gledljiv, ne mogu reć loš, ali ono brrr od jeze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •