Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2793

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Amy, dokumentarni, na HRT2, od nedjelje, mislim - tko ima opciju gledanja 3 dana unazad. Kako je lijepa bila, kako je predivno pjevala. Nisam znala da je sve pjesme sama i napisala. Pretužno.
    Gledala sam ne tako davno Amy. Da, ona baš priča te svoje pjesme. Poslije filma sam malo drugačije slušala tekstove, al draže su mi bile dok nisam tu bol prepoznavala . I baš je s lakoćom puštala glas. Šteta da nije bila psihički jača
    I nakon tog filma mi je i Graham Norton malo postao odbojan, iako ga još uvijek rado pogledam.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam ne tako davno Amy. Da, ona baš priča te svoje pjesme. Poslije filma sam malo drugačije slušala tekstove, al draže su mi bile dok nisam tu bol prepoznavala . I baš je s lakoćom puštala glas. Šteta da nije bila psihički jača
    I nakon tog filma mi je i Graham Norton malo postao odbojan, iako ga još uvijek rado pogledam.
    A svi koji su je ugošćavali su se na kraju s njom sprdali - i onak Leno, i još onaj jedan američki. Postala je fair game za sprd, takva jadna nikakva. Meni su te neke stvari nevjerojatne... ali ja uvijek brijem da možda imam šire oči kad je netko psihički u komi, s nekom dg., pa da drugi ljudi to ne kuže, ne znam. Graham Norton se nedavno pojavio na nekom Tributeu to Amy i dao neku izjavu, iako je i sam rekao da su svi imali dojam da će se dogoditi nešto grozno. A slično mi je bilo gledati kad su curile snimke iz koncerta iz Beograda, pa se po uredima gledalo na poslu ono ajme, vidi ovo - teško mi je bilo to i gledat, toliko je ona u komi, da mi je to bilo kao gledat automobilsku nesreću - kud ćeš to gledat, zar nije sve jasno. A kako predivan glas, koji dar....
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.01.2019. at 15:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •