Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sinoc smo gledali danski film Another round. O skupini srednjoskolskih profesora koji odluce biti kontinuirano na 0.5 promila alkohola u krvi kako bi poboljsali opce stanje i funkcionalnost. U sustini, radi se o cesto obradjivanoj temi depresije i krize srednjih godina, no sjajno prikazanoj. Mads Mikelssen je bas sjajan i ne cudi me da je za ulogu dobio europskog Oskara. Nakon proslogodisnje danse Kraljice srca i norveskog Beware of children, moram reci da su mi Skandinavci trenutno najdrazi filmadzije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoc smo gledali danski film Another round. O skupini srednjoskolskih profesora koji odluce biti kontinuirano na 0.5 promila alkohola u krvi kako bi poboljsali opce stanje i funkcionalnost. U sustini, radi se o cesto obradjivanoj temi depresije i krize srednjih godina, no sjajno prikazanoj. Mads Mikelssen je bas sjajan i ne cudi me da je za ulogu dobio europskog Oskara. Nakon proslogodisnje danse Kraljice srca i norveskog Beware of children, moram reci da su mi Skandinavci trenutno najdrazi filmadzije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    je l na netflixu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •