Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    The Weekend Away, sniman u našem lijepom Splitu.

Meni fora zbog same činjenice da je sniman u St, al imam jednu zamjerku.
    Kako Amar Bukvić kao splitski policajac/inspektor može govoriti standardnim hrvatskim, pa kakooo??? i još dosta likova tako.
    Možda je doselio u Split, ne govore svi u Splitu splitskim naglaskom, kao što ni u Zagrebu ne govore svi zagrebački, kaj ne?

Meni je smješnije bilo kako je patolog crnac, a liječnica Azijatkinja, kao da su htjeli ispuniti kvotu.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku

Meni je smješnije bilo kako je patolog crnac, a liječnica Azijatkinja, kao da su htjeli ispuniti kvotu.
    I pravo u Split ih smjestili

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    I pravo u Split ih smjestili
    A e ni manje, ni više

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je doselio u Split, ne govore svi u Splitu splitskim naglaskom, kao što ni u Zagrebu ne govore svi zagrebački, kaj ne?

A i to sam primjetila Gledam i trljam oči, jel ono mrtvozornik u Splitu crnac, bas me nasmijalo.

Pa skoro nitko od likova ne govori splitski osim ona neka 2 sporedna lika "trgovac" (u Dioklecijanovoj) i onaj taxist, koji ukupno govore valjda 7-8 sek zajedno. Svi ostali "Splićani" pričaju ko s Dnevnika HRT-a hahaha Baš mi je to loše.
    I fakat kakvi su to glumci da ne mogu skinut naglasak bilo koji. Barem to ne bi trebalo biti teško. Ja da sam Amar bih sama predložila da govorim splitski radi autentičnosti.

Mislila sam da je Sirijac neki glumac iz Bosne, al vidim da ne, da je iz Izraela. Pa bolje je on odglumio govor (tipa Sirijac koji je naučio hrvatski) nego naša glumačka postava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •