Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kad je film loš moraš pronaći nešto 'dublje". Meni je drago da je Sirijac pozitivac, a i policajka se izborila za žene unatoč macho kolegi, dakle obuhvatili su i pitanje pozitivnog imidža imigranata i zlostavljanje žena. Sve su oni tu utrpali. Njen muž mi baš nije jasan, koja je njegova uloga, što on simbolizira? Kapitalizam, globalnu politiku, Brexit? Zašto je takav?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je film loš moraš pronaći nešto 'dublje". Meni je drago da je Sirijac pozitivac, a i policajka se izborila za žene unatoč macho kolegi, dakle obuhvatili su i pitanje pozitivnog imidža imigranata i zlostavljanje žena. Sve su oni tu utrpali. Njen muž mi baš nije jasan, koja je njegova uloga, što on simbolizira? Kapitalizam, globalnu politiku, Brexit? Zašto je takav?
    pogledali sinoć. Film je ... Wtf?! Žena se okliznula na kamenu u šlapicama i pala tako da je slomila vrat? Od vidilice do zvončaca su došli u pet min trčanja? O ostalim glupostima neću. A muž je nikakav. On je tu da bude oh no! efekt neočekivanog krivca. Inače sasvim bezvezan i kao svi osim djelomično Zaina, plošni lik.

Nama je najzanimljivije bilo što su djeca prepoznavala mjesta po gradu na kojima su sto puta bili

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •