Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je oduševio film "Leto kad sam naučila leteti". Kao dječji film, a meni tako "životni", ja sam se baš isplakala. Mojoj djeci nije bilo jasno.

Nisu prošli ratnu priču (koju se dotaknulo vrlo decentno u filmu), pa im nije bilo jasno šta je meni.

Film mi je odličan.
    Pisala je svojevremeno tanja_b o knjizi po kojoj je to snimljeno, na onom topicu o čitanju. Moram to potražiti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pisala je svojevremeno tanja_b o knjizi po kojoj je to snimljeno, na onom topicu o čitanju. Moram to potražiti.
    Da, to je roman Jasminke Petrović za koji sam slučajno čula pregledavajući Booksine stranice, a kako smo u to vrijeme išli u Beograd, onda sam je tamo i nabavila. Prava šteta da ta knjiga nije dostupna i hrvatskoj djeci/omladini jer je zbilja riječ o prvoklasnom tinejdžerskom romanu, odlično napisanom, duhovitom, suvislom, na pravoj razini za tu dob. Knjiga nudi dosta više od filma.
    (npr. samo iz filma meni uopće ne bi bilo jasno odakle mu takav naslov - u knjizi je vrlo jasna aluzija na roman "Galeb Jonathan Livingston" koji se provlači kao leitmotiv)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •