Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2796

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto nisam od našeg filma (Murina mi je bila tak tak) al onaj u hrv-njem koprodukciji mi je bio top.
    Naravno zaboravila sam naziv filma aj aj

Ona Njemica koja dolazi na otok prodat staru kamenu kucu koju je dobila od matere u naslijedje, ali tamo se zateć otočkog momka, koji ce joj otkrit sve lipote otoka i dalmatin.običaja.
    Glumi naš Goran Bogdan,odličan je .
    Faraway? (u prijevodu "Daleko") Pa to je filmić-razglednica, osim lijepih kadrova nije baš tako vrhunski.
    Meni ga je bilo fora gledati zbog fotografije, ali kao filmsko ostvarenje prilično je neuvjerljivo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Faraway? (u prijevodu "Daleko") Pa to je filmić-razglednica, osim lijepih kadrova nije baš tako vrhunski.
    Meni ga je bilo fora gledati zbog fotografije, ali kao filmsko ostvarenje prilično je neuvjerljivo.
    ma pusti ti to, ja kad vidim naše otoke izbezumim se od lipote, prizori su da ti dah stane

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ma pusti ti to, ja kad vidim naše otoke izbezumim se od lipote, prizori su da ti dah stane
    Pa jesu, ali za taj doživljaj ne treba snimiti igrani film, dovoljno je pogledati neki dokumentarac ili još bolje emisiju o turizmu u produkciji HTV

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •