Citiraj Brunda prvotno napisa
Mene je jedino konkretno smetalo što je skoro svaki trening bio drugi trener. Bog te pitaj koliko ih se izmjenilo. Barem četiri koliko sam ih ja zapamtila. I onda ne možeš s nikim uspostaviti neki normalan odnos jer ih ni ne popamtiš. Niti oni znaju šta koje dijete može ili je naučilo od prošlog puta kada je bio pa se zna dogoditi da obrađuju nešto što su klinci savladali već 3 treninga prije.
Što se ovog tiče, nije ni na Kineziološkom ništa drugačije - tamo je na svakom treningu bilo 4-5 trenera/trenerica koji su se izmjenjivali takvom brzinom da sam uspjela zapamtiti samo jednu od njih (onu kod koje smo se došli upisati na početku). O odnosu trener-dijete nije moglo biti govora, jer je djece bilo puno previše u grupi.
Ali kako veliš da Svena nije smetalo, tako nije ni Andreja. Jedini prigovor koji je imao bio je da ga "treneri i trenerice stalno požurivaju a on to ne voli", i imam dojam da je dosta zujao okolo umjesto da vježba. Zato ga i nismo mislili upisivati ove godine, ali on već danima izjavljuje da želi na gimnastiku i da želi vježbati (nemam pojma što mu je došlo, valjda optimizam sjećanja :? )

Možeš li mi reći nešto o tome u Domu sportova? Imaš li ikakvu kontakt-adresu, broj ili neku drugu informaciju?
(po lokaciji, to bi nam bilo savršeno)