-
Insomnia
Beba ima točno 8 mjeseci (sutra
), isključivo smo dojili do 5 mjeseci kada smo počeli s dohranom, a super je prihvatila tek unazad mjesec dana od kada jede "ko velika"
Što se dojenja tiče do nedavno je, bez obzira na dohranu, cicala svakih 2-3 sata, a sada se to svelo samo na cicanje preko noći i za uspavljivanje
Eventualno jedan podoj tokom dana.
Zadnjih nekoliko noći beba slabo spava, stalno se budi, pa malo cica, pa jedva zaspe, pa se probudi nakon sat vremena i tako cijelu noć.
Noćas nije spavala NIŠTA, a ni mi. Stalno je nešto cendrala, okretala se i tražila cicu. A kad bi joj dala cicu povukla bi nekoliko puta i više ne bi htjela. I onda opet plakanje. A sve to u polusnu.
Zubići nisu, pa sam se danas zapitala da nije možda premalo mlijeka? :/
Prije otprilike dva tjedna ili manje imala sam inficiranu ranicu od ugriza na bradavici pa nisam smjela dojiti na lijevu dojku nekoliko dana. Ona je uglavnom bila nervozna i plačljiva i nije baš htjela niti desnu jer očito u njoj nije bilo dovoljno mlijeka.
Možda je ovo sad rezultat smanjene proizvodnje mlijeka?
Kako da znam i šta da radim jer ne možemo više ne spavati?
-
Ne znam zašto majke uvijek prvo pomisle da nema dovoljno mlijeka? To ne možemo znati jer ne vidimo količinu koju beba posisa. Meni se zna desiti da beba sisa jako dugo i ima 2-3 jaka letdowna iz na izgled prazne dojke. Gotovo sam uvjerena da vaši problemi nemaju veze sa nedostatkom mlijeka, jer kako si rekla beba povuće par puta i ne želi više. Meni to više liči na nešto drugo što beba pokušava riješiti cicanjem da se utješi. Jesi baš sigurna da nisu zubići (tada desni znaju boliti pa im se neda ni sisati). Ili da nema neke aftice po ustima, možda i soor. Moj se je znao slično ponašati i kod problema sa stomakom (nadimanje, proljev).
-
-
A da nećeš dobiti menstruaciju, žene su se žalile na manjak mlijeka u PMS-u? Tad kažu, da i mlijeko može promjeniti ukus.
-
ne, imala sam prije tjedan dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma