-
preporuka pedijatra -adaptirano radi proljeva
Neznam dali sam ja sa svojim stavovima luda ili je ipak netko drugi lud!!
dakle Iva mi je bolesna i nakon 3 dana visoke temperature je dobila proljev.
Napomenuti cu da je prvih 6 mjeseci bila iskljucivo dojena a nakon šest smo poceli uvoditi pomalo voce, ali naravn jos cickamo svako malo!
Pedijatrica (koja inace temperaturu od 39,7 preporuca skidati iskljucivo tusiranjem) mi je danas sugerirala da joj kupim adaptirano koje ima neki dodatak protiv proljeva( neznam tocno jer o adaptiranom nezelim nista znati)!
Pa da joj to pomalo dajem.
ja to naravno nisam niti necu prihvatiti, ali me zivo zanima jesam li ja u krivu ili je ta zena luda!
-
Osoblje foruma
nije ona luda, ona je preporučila ono što smatra dobrim.
ako njezina sugestija tebi nije prihvatljivam, češće ćeš dojiti, pojačat ćeš tekućinu, eventualno dati nešto protiv dehidracije, pratiti opće stanje djeteta...
(inače, meni se njezin savjet o skidanju temperature tušem sviđa, ja bih voljela takvu pedijatreicu)
-
Apricot- imas pravo.
Valjda grizem jer smo ovih dana prosli hrpu doktora koji su vise manje cudni.
Necu joj davati adaptirano jer za time nema potrebe dok god imam cicke!Mislim da je ipak bolje moje mljeko od kemije.
(to se sada kosi sa primjedbom za skidanje temperature tušem-ali vjeruj mi tuširanje od po 20 minuta nije pomoglo nego su joj smo poljubicastili dlanovi i tabani.a gorila je 2 dana gotovo bez razlike u temperaturi-pa mi ta savjet o tusiranju nije bas sjeo!)
-
nije mi jasno zašto bi ti rekla adaptirano kad zna da cickate? ne kužim :?
-
Nije joj preporučila bilo koje adaptirano, preporučila joj je ono sa prebiotičkim sastojcima.
-
-
Meni je bio super (kršitelj koda)vo ORS sok od mrkvice. O tom adaptiranom ni ja niš ne znam, ali mislim da ti ga nije preporučila kao zamjenu za ciku, nego da ga pije kao pomoć kod proljeva.
-
mislim da je bolji pavi sok od mrkve: naribaš mrkvu i ocjediš sok
-