Freja neznam kakav je to lijek i ako djelujem kao paničar u svojim postovima ( a ako to i ponekad jesam to je zato što ne vjerujem sustavu, što se bojim za dijete i što brate ne volim ni kada nas previše tješe, nije to ništa, spremni smo za sve, educirani-tada im ne vjerujem ništa i uplašim se, dok dižu paniku i plaše. ja se ne bojim 8) )
ne bi bezveze uzimala lijekove, u zadnje 3g nisam konzumirala ništa od lijekova , ni vitamine....dojila sam tako da sam sve izbjegavala...i kapi za nos.....
Mene mjesec dan boli grlo, pluća i srce zadnja dva tjedna, čak sam imala i proljev....dr. mi je rekla da mi nije ništa...možda upala grla....dala mi je Panatus sirup i koristim Operil kapi za nos......dok nisam išla doktoru popila sam koji Max flu i Lekadol, med, špek, čaj od slijezovog korjena

.....neznam što da ti kažem, ja danas kašljem ko luda, a bez kapi za nos ne bi preživjela............
Proba parnu kupelj, saunu, češnjak i kakav paracetomol( oni su protiv bolava i laganih simptoma gripe i temperature-barem Max flu i provjetravaj stalno prostorije u kojima boraviš.
Ako ti stvarno nije dobro odi privatno izvadit krv a i možeš se testirat na H1N1 u privatnim labosima.
Eto ja nisam pila ništa 3g a sad u zadnja dva tjedna i svašta i ništa mi bolje
Iskreno mislim da nikad u životu nisam imala gripu i nadam se da i neću