Da slucajno ne znam gdje radis, mozda bih i mislila - ajde dobro, covjek je neki lijecnik pa zna da, eto, nitko nema temperaturu i nista mu nije. Ali s obzirom da doktor svakako nisi, ajd', za dobrobit covjecanstva, pretani pricati idiotarije. Ako ni zbog cega drugog, onda zato sto, vjerovao ti ili ne, ima ljudi kojima temperatura skace puno vise od 38.5C. A ima i mrtvih. Pa cak i od temperature, nastale zbog ove gripe koju, jelte, najbolje da svi zanemare jer, zapravo, ne postoji. I najbolje ju je lijeciti cesnjakom, bas kao i, na primjer, karcinom.Davor prvotno napisa
Stvarno sam tolerantna i stvarno podrzavam slobodu misljenja i izrazavanja, ali neke stvari mi stvarno vise nisu jasne. Bilo bi jako ruzno od mene pozeljeti bilo kome na ovome forumu, a i sire, da stvarno, ali ama bas stvarno, zatreba lijecnicku pomoc... ali skoro sam dosla do tog stadija. Skruseno priznajem da mi se lagano bljucka od onoga sto je dozvoljeno na pojedinim temama. (Sad sam vec daleko odlutala od Davorovih traktata, ali, eto, svakom se ponekad prelije casa, pa tako i meni).