Citiraj Tashunica prvotno napisa
a kako ćemo točno znati koji su liječnici u pravu, naši ili njemački?
jesu li naši samim tim što su završili medicinu u hrvatskoj nestručniji ili su njemački liječnici nadliječnici sa završenim fakultetom za svinjsku gripu?
ja se neću cjepiti, niti će itko od mojih ukućana, ali mi se ne sviđa ovaj stav blaćenja hrvatskih liječnika.

moia ti si liječnik?
možda na temelju usporedbe stanja u zdravstvu njemačkog naspram hrvatskog na primjer. njemačko je trenutno najbolje u eu zajedno sa švicarsko. a na kojem mjestu je hrvatsko ?

možda na temelju resursa sa kojima raspolaže jedna, a sa kojima druga zemlja.

možda na temelju stručnog kadra i instituta.

možda na temelju izdvajanja za zdrastvo iz bruto nacionalnog dohotka i općenito zdravstvenu skrb koja je sa hrvatskom, žalosno, ali neusporedivo niti na jednom nivou.

da nije smiješno ovakvo pitanje bi bilo tragično s obzirom da nam je zemlja u banani, a zdravstvo na koljenima već desetljećima. dok je njemačka 3 najjače gospodarstvo ne u europi, već u svijetu. usprkos ekonomskim potresima i krizama koje tresu svijet.

ali eto vjerujte onda našim vrlim stručnjacima i hitno sve trudnice na cjepljenje.

šta ću vam ja....

u svakom slučaju sretno. meni se ne da više ovdje gubiti vrijeme.

pozdrav svima i sretno.

p.s.
jedna stvar je patriotizam, a sasvim druga realnost pogotovo kad je zdravlje u pitanju.