Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dojenje i tableta za dan poslje

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno dojenje i tableta za dan poslje

imam bebu od dva i pol mjeseca i dojim menstruaciju nakon poroda sam dobila 37dan nakon toga nisam je u opće dobila..
    a sad najveći problem imala sam odnos i pobjeglo nam je popila bi tabletu za dan poslje al neznam dali smijem zbog dojenja?? :? :? :?
    nebi mi odgovaralo da sam trudna ...
    pomažite jer neznam šta da radim

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sve mi govori da ne bi smjela, ali ti je u ovom slučaju zaista samo ljekar mjerodavan da da mišljenje. Zovi nekog sutra u jutro!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

najveći problem što je subota pa nemogu do nikoga doć od doktora ja imam doma celistin tabletu za dan poslje a neznam dal smijem popit jel kažu da mogu preveliku količinu hormona prenjet na dijete te da mu može štetit u razvoju :? :? :? :? imam vremena do ponedjeljak u10sati tad mi ističe 72sata

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

pa nazovi bolnicu odjel ginekologija i pitaj. možeš zvati i u zagreb neku bolnicu ili u bilo kojem gradu. a ja osobno ne bih dojila ako nisam sigurna da smijem nakon nekog lijeka, ali bih konstantno izdajala da si ne poremetim ponudu i potražnju do tada.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Najbolje ti je otići pitati u bolnicu na hitnu ginekologiju ili pedijatriju.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

npr. Logest može poslužiti kao hitna kontracepcija, samo moraš popiti 5 tableta odmah, a 5 za 12 sati. Inače u Hr ne postoji registrirana hitna kontracepcija pa se koriste uobičajene kontraceptivne pilule u jačim dozama a u svakom pakiranju pilula ima papirić s indikacijama i mjerama opreza i ostalim informacijama pa mislim da bi se trebalo spominjati i dojenje ali ovaj savijet da nazoveš bolnicu potpisujem, tko pita ne skita a tako je i sigurnije a i ti ćeš biti mirnija kad znaš da si ipak dobila savijet od nekog stručnog.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

gotovo mi je nevjerojatno da tako jaka doza tableta ide se dojenjem. Jesi sigurna da si imala menstruaciju (možda je bilo zaostalo krvarenje nakon poroda, kad je tako rano došlo i još dojiš). Moj ti je savjet hitno na pregled, da vidi jesi uopće imala ovulaciju dosad.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

najbolje ti je nazvati Zavod za farmakologiju, mislim da se tako zove, oni bi trebali znati koji lijekovi mogu uz dojenje, a koji ne
    i možda da zatražiš od administratora da temu premjesti na dojenje.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam krvarila do20-tog dana nakon poroda nakon toga sam skroz čista bila i onda37 dan sam procurila i to je trajalo3 dana a ovulacija hm.. :/ teško pitanje jer iskreno nisam ni pratila jer odnose nismo imali... zbunjola sam totalna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •