Jel netko u zadnje vrijeme bio na predstavi djecjeg kazalista Smjesko? I kako vam se cine? Slijedeca predstava Bajka o ribaru i ribici je slijedeci tjedan u sobotu u Centru Kulture Travno i razmisljam si da li se isplati otici???
Jel netko u zadnje vrijeme bio na predstavi djecjeg kazalista Smjesko? I kako vam se cine? Slijedeca predstava Bajka o ribaru i ribici je slijedeci tjedan u sobotu u Centru Kulture Travno i razmisljam si da li se isplati otici???
Gledali smo Jezevu kućicu u ZKL, preslatka je.![]()
Mi smo bili i mislim da je ok za klince u rasponu 8.razred OŠ-srednja škola. Mene je inače predstava oduševila.![]()
Mi smo ovu subotu bili u Tvornici lutaka (bivše kino Grič u Zagrebu-Jurišićeva) i gledali predstavu Čarobni osmijeh.
Malac ima 5 godina, moja procjena je da bi bila za djecu od 3-6.
Glumica je vrlo simpatična i ima odličnu interakciju sa djecom.
Karta je 25 kuna.
Mi smo bili ovaj vikend na Spamalotu u "Komediji". Predstava je odlična, a sad, za koji uzrast je namijenjena, to bi svatko trebao procijeniti za svoje dijete.
Moj se valjao od smijeha (9 g.), iako znam 100% da nije sve skužioali nije mu to ni bilo bitno, ima puno gegova, plesa, pjesme, privlačno je napravljeno, u svakom slučaju.
Ali nisam baš vidjela puno djece u gledalištu.
Mi idemo dr tj na Macu Papucaricu.
Gledali smo Malu Sirenu, nije mi se bas svidjela, malo su pretjerali sa osuvremenjavanjem. Sirenu izbace s dvora jer je predebela! Na kraju je to super, jer i princ debeli i voli debele! Wtf??? Zar je to djeci bitno?
Posljednje uređivanje od Deaedi : 11.10.2014. at 14:21
Ma oni su kao ismijavali pretjerivanje sa dijetama i opsjednutost izgledom, no i sami su u tome pretjerali, bas je glupo ispalo.
Muz je vodio malog u zkl na Tigrica (malo je glasno, rika tigrova i grmljavina) i na Tri prascica i Vuk i 7 kozlica - malom su se svidjeli.
Sad je pocela i sezona u KUC Travno, pa cemo tamo jednu subotu - oni imaju djecje predstave samo subotom.
hm, hm. mi inače jako volimo predstave u ZKL, ali Maca papučarica im nije baš bila nešto.
dečki su inače 3 i 4,5 god.
bili smo u 8 redu, slabo smo čuli. ostali klinci u kazalištu su šuškali, pričali, plakali.
hm, u usporedbi s ostalim predstavama u ZKL (npr. tri praščića, 7 kozliča) tako tako.
Mi iskljucivo idemo u prvi red- ako nema karata, radije ne idem. Ako su dalje, dekoncentriraju ih druga djeca.
mi inače idemo u prve redove, mislim da nam je do tada bio najdalji 6 red.
ali kao da su glumci u ovoj predstavi imali "slabije" glasove nego oni prije.
nisu bili razumljivi, a kako piše da je predstava 2+, bila je hrpa malih klinaca koja nije mogla pratiti predstavu pa su plakali, pričali, šuškali i sl.
A moji bas traze zadnje redove, 12 ili 11... ja nisam bila u zkl pa ne znam kako je. Oni idu iskljucivo radnim danom kad je manje ljudi, pa im valjda nitko ne smeta, a i ako treba mogu se prebaciti blize.
Jos ja kupim karte preko weba par dana ranije, tako da stvarno mogu birati gdje hocu.
U Tresnji je Snjeguljica i 7 patuljaka pise od 5g nadalje da li je netko gledao? Jel moze od 4 i pol god.? Nije velika razlika...
U Tresnji je Snjeguljica i 7 patuljaka pise od 5g nadalje da li je netko gledao? Jel moze od 4 i pol god.? Nije velika razlika...
Bila sam ja pred koju godinu sa curom. Ima par strasnih scena pa nije bas za plasljive, dosta djece je plakalo. I duze traje, pa treba imati koncentraciju.
Mojima se svidjela predstava Dječak koji je tražio zmaja, u Centru za kulturu Trešnjevka.
Mi smo bili u Zaru ptica na Tonkici Palonkici FrrrBili smo s klincima s klincima od 3 do 6 i svima se svidjela predstava (a i nama odraslima). Jeidno je Fuj na pocetku malo strasan s lampom, ali kad taj dio prodje je ok.
Posljednje uređivanje od annie84 : 14.10.2014. at 09:03
Bili smo na maci papučarici, dobra je predstava, klinci od 4g nisu niti trepnuli. Kratka je, nekih 35-40min, jedino šta nije baš Maca glavni lik, ona se pojavljuje tak na kraju, na par minuta, ostalo se rdai o djeci i njihovim cipelama.
Inače, imam zamjerku na skoro sve predstave u ZKL, da previše pokušavaju osuvremeniti tekstove - OK, možda je onda roditeljima zanimljivije, ali djeca ne kuže te suvremene fore, barem ne još u dobi od 3-5g, a mi roditelji možemo i bez toga, radije bi da predstave budu što bliže originalu.
Mi planiramo na Orašara, ali u Lisinski (dolazi Ruski carski balet) http://www.lisinski.hr/event.php?id=1529
Baš se nadam da će se klincima svidjeti...
Bili jučer na Bambiju, kao gosti, ja to ne bih nikad izabrala... Nisu ga nimalo ublažili, a za tri plus je.
Srećom, bilo joj je dosadno, pa nije ništa skuzila.![]()
Meni su neke predstave u ZKL u super bile ( npr Jezeva kucica, Alisa u zemlji cudesa...) a neke mi se bas nisu svidjele kao bambi, ribar i zlatna ribica, a tri prascica su mi bila malo iritantna zbog glasova
Jel netko bio na Pipi dugoj carapi u Tresnji? Dojmovi?
Draga, samo prati kad u knjižnicu Kranjčević dolazi Vanda Vilić sa svojim koferom punim lutaka. Prošle sezone je dolazila prvi četvrtak u mjesecu (mislim). Nadam se da i sada dolazi.
NEMA boljih lutkarskih predstava i za manje kuna (nakon predstave skupi se donacija u košaricu, onako neformalno, ne traži se ni to ali ljudi daju jer žele). U toj našoj knjižnici moji dečki su pogledali najljepše predstave, u poznatom okruženju, a i mogli su ogledati što ih je zanimalo "iza zastora" - stariji se zalijepio za razglas tj. Vandin cd player, a mlađi je ulazio u kofer s lutkama.
A kome se ne da čekati taj četvrtak, evo linka na Vandino kazalište: https://hr-hr.facebook.com/MaloKazalisteLutakaLet
He he he, fala! Mudar savjet kad sam JA u pitanju.... Nema šaMse da popamtim te stvari.
mi isto idemo na Orašara, i jeeeeeedva čekamo!
karte smo već kupili.
moja obožava balet, a i ja jako!
u ned smo bili u Žaru ptica na "Mačku u čizmama", odlična je predstava iako se moja malo bojala pred kraj kad je bio div, ali nakon izlaska van baš je bila oduševljena predstavom!
Trebali smo i mi u ned na Macka u cizmama, ali smo se (nazalost) odlucili za Pipi dugu carapu u Tresnji. Islo nas je vise, i nikome se nije svidjela predstava, iako su svi klinci bili 5+, cini mi se prebrza radnja za njih i malo dosadnjikava... :/
Jel netko odgledao Tonkica Palonkica Frrrrr i da li preporucujete za 5,5 godisnjaka?
Vidis a ja sam se bas dvoumila izmedju pipi i macka,ajde bas mi je drago da sam dobro odlucila.
Razmisljam o Bozicnoj prici u zkl-u,jer sam iduci vikend opet u zg.
Sutra Malo kazalište lutaka Let daje Macu Papucaricu.
Ja sam ovaj vikend htjela na Pepuljugu u Tresnju no nema karata ni danas ni sutra. Ja volim njihove predstave i bas mi je bilo zao. Morala sam u kinogledati Djeda Mraza :D Jao.
Posljednje uređivanje od Anci : 15.11.2014. at 23:47