Pokazuje rezultate 1 do 50 od 694

Tema: Dječje predstave i kazališta?????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj jgrizan prvotno napisa Vidi poruku
    Je li itko gledao predstavu Crnci u Zagrebu od Matka Knešaureka (valjda sam dobro napisala). Vidim da je lutkarska predstava (www.tantan-kutak.com/kazaliste.html), ali nikad čula niti za predstavu niti za glumca. Malo sam proguglala pa sam skužila da glumi još u maloj sceni i hnk, odnosno da radi sa Zijahom Sokolovićem ali za ovu predstavu nisam našla ništa.
    Nisamo gledali točno ovu predstavu ali gledali smo Matka Knešaureka par puta u TAN TANu. Tada je imao predstave s lutkom koji se zove Bubi. Djeci je bio super jer je dosta komunicirao s njima, čak im je pri kraju predstave svima znao i imena. Ja više volim predstave s "pravim" glumcima ali mom sinu je Bubi bio zakon.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nikoliša prvotno napisa Vidi poruku
    Nisamo gledali točno ovu predstavu ali gledali smo Matka Knešaureka par puta u TAN TANu. Tada je imao predstave s lutkom koji se zove Bubi. Djeci je bio super jer je dosta komunicirao s njima, čak im je pri kraju predstave svima znao i imena. Ja više volim predstave s "pravim" glumcima ali mom sinu je Bubi bio zakon.
    Pogledali Crnce u Zagrebu, frajer je izvrstan!!! Naše preporuke za predstavu.

Bilbo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Glumac Matko Knešaurek ima tople priče za najmanje, a i za veće...tako jednostavno, a tako toplo ispričano... na priču o prijateljstvu sam imala suzu u oku...nadam se da će ih imati još i jedva čekam da odvedem svog malca na jednu od njegovih predstava...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Bilbo prvotno napisa Vidi poruku
    Glumac Matko Knešaurek ima tople priče za najmanje, a i za veće...tako jednostavno, a tako toplo ispričano... na priču o prijateljstvu sam imala suzu u oku...nadam se da će ih imati još i jedva čekam da odvedem svog malca na jednu od njegovih predstava...
    Dobila mail, i ovu nedjelju su Crnci u Zagrebu, ali izgleda s nekom novom pričom, evo imaš i tu www. tantan-kutak.com/kazaliste.html

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •