Pokazuje rezultate 1 do 50 od 694

Tema: Dječje predstave i kazališta?????

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kao prvo upravo zbog situacije koju je opisala čokolada nikada nisam bila s djetetom u Trešnji. Malo mi je žao jer vjerujem da imaju i prekrasnih predstava ali radi se isključivo o principu!

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li taj TAN-TAN parking? Karte se kupuju prije početka predstave ili se rezerviraju unaprijed?
    TAN-TAN ti je zapravo jedan skroz mali prostor, ali upravo iz tog razloga je intiman i meni jako drag. Parking imaju za par automobila (ali tu gotovo nikad nema mjesta) no svi se parkraju na rinzol i vjeruj mi nema nikakvog problema za to jer ima dosta mjesta za pješake. Karte se ne kupuju unprijed već kod njih. No sve ti je to tamo nekako ležerno, jer se ne radi o nikakvom tipičnom kazalištu, prvo je kafić a onda ulaziš u prostor gdje su predstave. Uglavnom u kafiću prije ulaska uzimaš kartu (20kn za dijete i tebe bez obzira sjedite li skupa ili odvojeno-nema nikakvih brojeva na sjedalicama ili kartama).
    Bilbo sigurno će još biti predstava s ovim glumcem jer rekli su mi da je on jedan od "stalne postave" u tantan sceni. Mi smo se predbilježili na njihov newsletter i dobili smo obavijest za ovu nedjelju pa me zanima ako je tko gledao kakva je ova predstava www.tantan-kutak.com/kazaliste.html
    Mi smo gledali tu predstavu (pretpostavljam da misliš na Čudesnu baku) prošle godine, meni je osrednja a mom djetetu bila odlična
    Posljednje uređivanje od nikoliša : 10.02.2011. at 12:53 Razlog: tipfeler

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •