MOLIM POMOČ!!!!!!!!!
Do danas mi je sve radilo kako spada...i sad kad sam se logirala..vidim da uopče nemam ponuđenu stranicu fb???ŠTO SE DOGODILO!!!!!!!!????????????
molim nekoga za pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOLIM POMOČ!!!!!!!!!
Do danas mi je sve radilo kako spada...i sad kad sam se logirala..vidim da uopče nemam ponuđenu stranicu fb???ŠTO SE DOGODILO!!!!!!!!????????????
molim nekoga za pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kao prvo, ne piši velika slova jer to u internetskoj komunikaciji znači vikanje a ne vidim za tim potrebu.
Kao drugo, što znači "nema ponuđenu stranicu fb"?
Možda nisi dugo bila na FB-u? Znam da su nekim mojim prijateljicama računi postali neaktivni zbog neulogiravanja.
Druga prijateljica je prijavljena zbog slanja onih gluposti što svi šalju na FB-u i račun joj je obrisan :/ Tako su joj bar objasnili što se dogodilo i rekli da se ponovno registrira.
A možda samo FB šteka?
Ni ja baš ne kužim koji ti je problem. Napiši malo jasnije.
ja se ispričavam zbog velikih slova ..nisam primjetila..još jedna moja isprika......
znači ovako:kad otvorim rodinu stranicu-forum...i kad hoču hoču otvorit Forumsku burzu...ja ju nemam ponuđenu..kao da nisam logirana....
a logirana sam,i zadnji post mi je bio na temi-slićice životinjskog carstva- negdje oko 8sati....
Može li mi neko pooći i reči u čemu je problem??
ninčisve ok...ali meni i alje ne radi forumska burza....
![]()
![]()
![]()
izgleda da je bilo čišćenja foruma, tj. brisanja nekih starih topica pa ti je smanjen broj postova
juroslav bogme je.....zbrisan mi je broj postova....i što da sad napravim????
koliko mi treba postova..da mogu ponovo otvorit Forumsku burzu??
vi se samo..a meni baš i nije do
...
moram nekako sad doči do forumske burze..pa kako ču curkama javit da sam dobila danas sličice....ajme...... :?
ibi se a i
u isto vrijeme....
pa napiši im ppniky88 prvotno napisa
bi drage vole kad bi znala od koga sam dobila sličice..jer bilo ih je malo više...a znala bi po popisu..i po postovima..a ovako...ništa neznam.....
koliko je potrebno imat postova da bi mogla otvorit forumsku burzu??
niky, to je tajna informacija. ne zezam te![]()
vidjela sam da većinu postova ostavljaš na odbrojavanjima,
a ona se najčešće brišu, pa eto da znaš..
hvala melange ...na informacii..nadam se da ču uskoro otvorit tu forumsku burzu....
imam dosta robice za prodat i poklonit...a kad ono sad nemogu ništa....![]()
Nije Rodin forum Plavi oglasnikniky88 prvotno napisa
, robu možeš prodati na hrpi drugih mjesta: Njuškao, Aukcije.hr, Superbaby forum, Plavi oglasnik... Što se poklanjanja tiče postoji PDF Druge udruge i pojedinci u akciji, a na njemu topic Poklanjanje rabljene robe koji je vidljiv svim korisnicima foruma.
a meni se nekoliko puta u zadnja tri dana dogodilo da nisam logirana i vidim burzu :/
na sa svo mailu uredno dobijem poruku sa forumske burze...i kad ju otvorim samo tu stranicu mogu vidjet..a ako bi nešto napisala..piše mi ...-niste ovlašteni...._
Dali jer to radi tih postova što ih nemam dovoljno?? :/ :?
ja ću jutros opet prijaviti da vidim burzu a nisam se logirala, tek sam upalila laptop :/
jel se to još nekom događa?
Nikad je ne vidim ako nisam ulogirana. Kad si zadnji put cistila cache?
a joj, ma nisam sto godina.Kaae prvotno napisa
idem sad pa ću vidjeti hoće li se još dešavati.
Od danas poslije podne i ja vidim burzu i kad nisam ulogirana.
I mene bi zanimalo ...niky88 prvotno napisa
![]()
Priručna memorija ili cache je mala memorija koja služi za pohranu podataka koji se često koriste. U nju se, za razliku od buffer memorije može pisati na koje mjesto se želi i čitati s kojeg mjesta se želi.
opširnije
pomoću cache memorije računalo pamti podatke sa stranica koje često posjećujete i učitava ih brže.
Jel netko poslao PP adminima? I dalje se vidi.
jesi obrisala cache i dalje se vidi?Kaae prvotno napisa
Jesam, i prije i poslije nego sto sam je vidjela (cesto to radim). Sad mi se cini ok, a problem je ionako bio samo u FF-u, IE nije prikazivao burzu.
Ja išla isporbati i meni ne prikazuje burzu kad sam odlogirana!
i kod mene se opet događa.
pobrisala sam sve što sam pobrisat mogla, a koristim mozillu.