Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: ZEMLJA BEZ GRANICA - Osijek 31.8.-5.9.2009.

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno ZEMLJA BEZ GRANICA - Osijek 31.8.-5.9.2009.

Bili smo lani na ovom dogadjanju.Svake godine je druga tema. Ove godine je SANJAM. Ima puno radionica za djecu. I na kraju zavrsna svecanost.

WWW.ZEMLJABEZGRANICA.COM

Takodjer opremaju DOKKIC-u - Djecju osjecku kreativnu kucicu
    http://www.dokkica.breza.hr/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovaj projekt zaista izgleda odličan i za svaku pohvalu (čisto mi nevjerojatno da se događa u našem gradu).
    Što misliš jel to za jednog turboaktivnog četverogodišnjaka? I što se točno sve događa i radi?
    Aj malo opiši ako ti se da

I samo stavljaj info i dalje..vjerujem da ima puno naših sugrađana koji su željni ovakvih informacija. Hvala !

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi prosle godine nismo bile na samim radionicama (ali vjerujem da su jako zanimljive djeci), ali smo bili na tom zavrsnom danu (odnosno poslijepodne i predvecerju). Publika (djeca, roditelji i svi ostali) smo se skupili ispred Vodenih vrata. Prvo je svecano bilo otvorenje ZEDE (zemlje dječjih čuda). Tu je malo nastala prevelika gužva jer se u veleposlanstvu morala nabaviti zedovnica (dječjim rukama iscrtana "putovnica - zedovnica") i samo se s njom moglo uci u Tvrđu. U tom dijelu (koji je bio ograđen) Tvrđe biloje svakakvih događaja. Djevojke su iscrtavale lica svim posjetiteljima.
    Djelili su cokolade (sa radionica), hodali su na štulama, postavljen je labirint ( njega smo morali proci preko nekoliko puta !), dijelili su Confetino bombone kao lijekove, bile su trbusne plesacice, izlozba izradjenih cipela (vilinskih, riblje, princezine...), dobili smo mrežu za ribice za hvatanje sreće... Sve do kasno navecer uz svjetlost baklji. Mi smo od 18 sati tamo boravile sve do skoro 22. Bilo je prekrasno i jedva cekam ovogodisnje dogadjaja, ali cemo se ukljuciti i u radionice.
    Voditeljice jedne od radionca su Meritas, a jedne Jelena Radan.
    Mislim da bi to svakome bilo zanimljivo. Luna je lane imala 4 godine i bila je odusevljena. Jedva sam ju odvukla kući.

Mozes si malo pogledati slicice od lane.
    http://www.zemljabezgranica.com/port...e-iz-zede.html

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sasana-puuuno hvala,sve mi izgleda savršeno i hvala na detaljnom objašnjenju svega.Još si kontam kako za to nisam čula prošle godine,ali to je bilo u terminu kad nismo bili u Osijeku pa mi je sad jasnije.Ove godine budemo ziher. Neću imati ništa protiv ako me podsjetiš na taj događaj par dana ranije
    Zahvaljujem

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Daka je prošle godine pohađala radionicu "Mravlje kraljevstvo" imala je 4 godine i uživala je. Radionice su u poslijepodnevnim satima i nastupala je na završnoj većeri i sa vrtićem i sa radionicom. Ove godine planiramo opet. Čak dvije tete iz vrtića vode radionicu i na to sigurno ide jer su joj baš njih dvije omiljene.
    Vrtić je prošle godine na završnoj većeri prodavao maglu i oblake.
    Valuta su bili bomboni.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo prijavili se:
    kreativna radionica Zubić vilinih pomagača, izrade vrtića za roditelje, vilinskog praha.... Radionica je namijenjena uzrastu od 4 do 6 godina, a održavat će se u popodnevnim terminima na prostorima Tvrđe od 31. kolovoza do 5.rujna 2009. godine.Voditeljice su Gabrijela Tarnai i Jelena Miličić (Dječji vrtić „Dugine boje“ Osijek).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ariana- gdje se to prijavljuje točno?

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prijavljujes se na gornjoj stranici. Kliknes sa desne strane na 2009 Sanjam i onda pogledas radionice do 14 godina , a nakon toga odes na Online prijavnica

I mi se prijavili za Kuca zubic vile.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prijavili se :D

Hvala curke !

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I mi se prijavili! :D
    Hvala na info, jedva čekam, nadam se da će se i cure radovati.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Prošle godine sam odlučila da ću ove i ja sudjelovati u zemlji bez granica ali eto taman mi je termin. Žene ima odlićnih radionica i za starije. Ja sam projektom oduševljena.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i mi se prijavili !! :D pokušat ćemo ako bude htjela..šta se točno tamo radi sve?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Podižem za one koji nisu vidjeli jer se datum približio,a iz prve ruke smo čuli da će i ove godine biti genijalno

Jedva čekamo

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jel stoji taj datum 31,8 jer čula sam da je nešto pomaknuto? :?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Na koje radionice ste konkretno prijavili klince? Ako ima još mjesta, mi smo se mislili prijaviti.

I da, jel taj datum početka ili nije?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo još mali ali ćemo doći na završnu svečanost obavezno.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Taj je datum definitivno,sad me baš zvala organizatorica.
    Počinje u ponedjeljak sa zubić vilom,u slučaju kiše se seli kod vodenih vrata.

Ivančice-ajde dođite da se i tamo malo vidimo,mi smo na zubić vili

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Može se svaki dan doći na radionice otvorenog tipa, kao što je i ova Kuća zubić vile. Tako da se vidimo u drvengradu! :D

Rekla mi sad žena na telefon da svakako vrijedi doći 31.8., u ponedjeljak s biciklima na glavni trg, u 17 sati. Onda je valjda otvorenje.

Mi dolazimo.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel se moze doci 2. i 3. 9. na igraonice u 17h ak se ne prijavi?
    sad gledam link i slobodnih mjesta je ostalo samo za Pjevacku putovnicu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pojma nemam,mislim da je najbolje možda nazvati sutra ujutro njih u udrugu direkt pa da vidiš točno. Puno ljudi se nije prijavilo a željeli bi doći.Ja vjerujem da će svi moći sudjelovati bez obzira na prijavu.

Ivančice-mi smo sutra u drvengradu u 17 ,tako su meni rekli preko tel. kad su me nazvali,pa se onda vidimo tamo

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi ne možemo na otvorenje jer ja moram u Beč , al kad se vratim u čet svakako ćemo do drvengrada da vidimo što se događa.Ona je još mala za radionice, al družiti se možemo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    mi ne možemo na otvorenje jer ja moram u Beč
    Fuj grozno

Samo ti dođi kad god možeš

Baš sam danas pričala sa jednom od voditeljica cjelokupnog programa i sve što mogu reći je da je žena puna entuzijazma i da se svim srcem dala u projekat i da će sigurno sve biti savršeno. Bit će jako puno djece , puno više nego je bilo govora u početku tako da još uvijek ne znaju da li će sudjelovati djeca koja nisu prijavljena,to će mi javiti tokom dana pa ću se potruditi staviti obavijest na forum da znaju oni koji se nisu prijavili a voljeli bi sudjelovati u radionicama.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi nažalost nismo mogli doći jučer, klinci zaspali i nisu se dali probuditi. Kako je bilo?

Dolazimo u četvrtak. Do tada smo nažalost svako popodne zauzeti.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja ide već dva dana .prvi dan je bila s tatom a danas s bakom u drvengradu ali ne želi baš sudjelovati ,nije se opustila..ja radim dvokratno tako da mene nema

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nikako da stignem do foruma..

Bili smo samo u ponedjeljak.

Sve izgleda zaista lijepo i vidi se da su organizatorice dale sve od sebe ali je gužva prevelika i mislim da su se radionice trebale udaljiti jedna od druge ,na bar 50 metara da se ne stvara tolika gužva.
    R. je bio okupiran izradom vilinskog praha cca 10 minuta i onda na tobogan
    Ustvari je prevelika gužva i buka da bi odgajateljice uspjele sve odraditi kako treba i posvetiti se svima.
    Možda cjepidlačim ali eto,sve je za 5 ali se kod nas baš nešto i nije doživjelo.

Ivančice-najverojatnije ćemo i mi doći tek sutra jer sam danas na putu .

Jel bio tko jučer da nam kaže kak je bilo?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i smo bili iako smo došli pred kraj (oko 17:30 ), već su se neki počeli pakirati, no svejedno je bilo ok, zanimljivo.Kasnije smo ostali na igranju jer smo sreli društvo iz vrtića, a bilo je i naših "roda" Danas idemo na trg u 17 sati

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ivančice-jeste bili koji dan?

Mi nažalost nismo,samo ponedjeljak
    Nisam mogla zbog posla i baš mi je bed.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove