-
Slani inćuni
Je li ih netko pripremamao? Mi smo ih sinoć pravili, ali sam naišla na svakakve savjete pa ako netko ima iz prve ruke dajte.
-
Obožavam inćune, mogu ih jesti i same i u klopi, fantazija! Najčešće u kombinaciji sa špinatom ili na pizzi... Tu mislim na one inćune iz staklenke (obavezno s maslinovim, ne običnim uljem).
-
ja ne kužim lucij@ koje je tvoje pitanje - kako usoliti inćune ili što bi s usoljenim inćunima?
-
Pitanje je kako ih usoliti?
Lako ću ja s njima jednom kada budu usoljeni
-
uf moram moje pitati. cijela ti je tu filozofija oko slaganja
mislim da idu nekako trbuhom na trbuh, stavlja se krupna sol i sve se dobro stisne, da je pod pritiskom. i ne dira par mjeseci. a onda čišćenje, filetiranje... papanje
-
Uh, sun. Mi smo ih već složili po naputku jedne gospođe koja to godinama radi. Ali ona je rekla, ne trbuh na trbuh, već baš trbuh na leđa. I složili smo ih onako da se dotiču glava i rep od druge ribe, kužiš, ne sve glave jedna do druge. Super sam to objasnila
I onda idući red okomito.
Stavili krupnu sol, najkrupniju koju smo našli, stisnuli, stavili teret i kaj sad? Treba povremeno prazniti tu tekućinu, navodno, tu nailazimo na oprećna mišljenja. Daj ih, molim te, pitaj.
I još je MM sinoć neki tip rekao da je njegov frend to radio 5 puta i da su mu se svaki put pokvarile. Sad mene muž pila jesmo li sveučinili kako treba.
:/
-
-
-
:? Aha, ni ja nisam skužila iz prvog posta što ti zapravo trebaš... never mind...
-
-
-
i drugi put
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma