Ima li vas koji ste pristali dati dijete na čuvanje babi i didu koji ne žive u istom mjestu, tako da praktički dijete možete vidjeti samo vikendom?
Ja to nikako nisam željela, a nalazila sam se pod presingom otkako sam rodila ("treba gledati na interes djeteta, šta će njemu biti bolje, nema mjesta u jaslicama, tamo će pokupit boleštine itd." )Dakle presing je išao prvo od mog muža, a onda od svekra i svekrve (jer smo dosta upućeni na njih).
Da bar oni nisu toliko požrtvovni! Mrvica je kod njih apsolutna kraljica i ima kraljevski tretman. Sad je bila kod njih dva tjedna i zbilja nije uopće plakala. Kad smo došli po nju, samo je vikala "mama","mama" i didu i babu više nije htjela ni pogledat. Nije dala ni da je poljube. Baš mi je to bilo čudno :shock: Ko zna šta je u toj maloj glavici.
Danas joj je prvi dan u jaslicama, MM je išao s njom, javili su mu da jako plače i došao je po nju. Jako je druželjubivo dijete i nadam se da će se prilagodit, inače ću je zbilja morati dati od sebe, brrrrrrrr.