Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 96

Tema: NARUDŽBA KNJIGA

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno NARUDŽBA KNJIGA

htjela bih svim roditeljima, koji još nisu naručili knjige putem Interneta, skrenuti pozornost da sam danas naručila knjige za 2. i 6. razred osnovne škole i potvrdjeno mi je da će knjige stići za 2-4 dana. Znači, u utorak klinci imaju sve knjige. Izdavači: alfa, profil, ljevak.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Re: NARUDŽBA KNJIGA

Citiraj NIVES RR prvotno napisa
    htjela bih svim roditeljima, koji još nisu naručili knjige putem Interneta, skrenuti pozornost da sam danas naručila knjige za 2. i 6. razred osnovne škole i potvrdjeno mi je da će knjige stići za 2-4 dana. Znači, u utorak klinci imaju sve knjige. Izdavači: alfa, profil, ljevak.
    samo hoću reći da još nije kasno i da ne treba paničariti za knjige (već mi je frendica sugerirala da se s tim hoću pohvaliti-ne nije mi bila to namjera).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha , moš mislit
    ja sam naručila od profila i šk prije 12 dana
    i još nisu stigle....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    aha , moš mislit
    ja sam naručila od profila i šk prije 12 dana
    i još nisu stigle....
    gle, ja sam naručila u srijedu knjige iz profila (kažu dolazi početkom drugog tjedna) i gle iznenađenja, danas oko podneva dolazi city ex sa dostavom knjiga. svak im čast. za pohvalu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sretnice
    mene očito mrze i profil i šk

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja naručila jučer zbirku i likovnu mapu od Alfe pa ću vidjeti kad će stići ,rekli su u roku 7 dana.

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Samo da vam kazem da sam narucila od Alfe preko interneta radnu biljeznicu Carstvo rijeci koja kosta 36,10kn, a postar mi ostavio listic na kojem pise platiti 59,70kn!!!!

Zvala sam Alfu i rekla da ja to necu preuzeti, oni su rekli da nema problema i slazu se s time da je postarina prestrasna, i da se ne isplati jednu ili dvije knjige narucivati...

Predbiljezila sam se u Narodnim novinama oni su rekli da ce im sigurno ostati knjiga...

Gemini avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Da li stevi koje ste iz Zagreba isle u Alfinu knjizaru u Importane centar. Da li tamo ima pojedniacnih knjiga za kupiti "refuzo" ili su opet neke narudzbe u diru?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gemini , imam info da su u Ljepotici knjižari
    knjige u slobodnoj prodaji
    Samo su gužve prestrašne.....

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Gemini prvotno napisa
    Da li stevi koje ste iz Zagreba isle u Alfinu knjizaru u Importane centar. Da li tamo ima pojedniacnih knjiga za kupiti "refuzo" ili su opet neke narudzbe u diru?
    nisam isla u alfu jer sam s vise strana cula da je red tamo koma, do 3 sata

alfine knjige kupila sam u petak ujutro u skolskoj u masarykovoj, cekala pola sata
    i skolske isto
    profilove kupila u branimir centru, red tamo je mala beba u odnosu na red u bogovicevoj
    isto pola sata cekanja

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam bila u ponedjeljak u Alfi u staroj vlaškoj.Prije mene jedna žena u redu...Zato sam se i šokirala kad sam vidjela red u Profilu :shock:
    I odustala.Treba mi samo jedna radna bilježnica od njih,a to će čekati da počne škola.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Obavila skoro sve u Profilu prošli tjedan. Iznenadio me broj ljudi, a još više brzina kojom smo došli na red unatoč gužvi (jer su cijele obitelji dolazile po knjige, pa se red relativno brzo pomicao).

Srela sam jučer učiteljicu pa mi je rekla da su dobili uputu da ne inzistiraju da djeca nabave knjige DO početka škole, nego da je krajnji rok do kad ih trebaju nabaviti 1. listopad.

Nije da ćemo čekati 1. listopad (jer djeci knjige trebaju što prije) ali još nisam nabavila jednu dvije radne bilježnice (srećom, za izborne predmete - jedno je ŠK a drugo KS) pa sam odahnula kad sam to čula.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Srela sam jučer učiteljicu pa mi je rekla da su dobili uputu da ne inzistiraju da djeca nabave knjige DO početka škole, nego da je krajnji rok do kad ih trebaju nabaviti 1. listopad.
    to sam i ja ivaru rekla, ali odma dobila odgovor da su drugi roditelji (popis istih) djeci nabavili knjige i da sto je on skrivio da ce morat prvo sve pisat po papirima, a onda prepisivat u knjige i r. biljeznice kad ih dobije

ja moram priznat da mi to uopce nije palo na pamet

zato sam u petak posla i pokupovala sve knjige, ukupno sat vremena cekanja
    fali nam jedna, ali tu ce prepisivat, sto cu mu ja, rasprodalo je

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama bi trebalo ovaj tjedan stici, preveliki je to stres za mene, ali moram trpiti - to je odradio mm...izabrao knjizaru za narudzbu koja jos nije dostavila, mamicu mu njegovu

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za nabavu knjiga potrošila sam 10 minuta. Samo što sam poklikala naslove i poslala narudžbenicu. Jest da su knjige došle nakon 10 radnih dana, ali kupovinu knjiga nisam ni osjetila. Još sam i ležala s laptopom u krilu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Matilda gdje si narucila?
    Ja bih trebala naruciti jos neke naslove od raznih idavaca u raznim kolicinama i nemam pojma gdje da to odradim. Po mogucnosti preko neta.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo sve knjige ŠK pa je bilo dosta jednostavno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni šk još nije stigla , a navodno su poslali prije 4 dana...
    Profilove stigle , ali fale neki djelovi kompleta , a uredno su ih naplatili :/
    Fiziku sam ja zabrljala jer sam zaboravila naručiti , i tako... veselo

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Imamo sve knjige ŠK pa je bilo dosta jednostavno.

ovako i kod nas

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja naručila u lokalnoj knjižari prema popisu koji im je dostavila škola, imamo sve knjige fali samo mapa. Naručili smo još početkom 8 mjeseca, evo neki dan smo ih podigli, platili, bez većih problema.
    Moj frendica je naručila preko neta sve od ALFE, ne znam do kojeg datuma s nekim popustom za gotovinu , a onda još posebno i RB za vjeronauk. Ne moram vam ni reći da je poštarina za tu jednu knjigu iznosila duplo nego košta knjiga i da joj je "pojelo" onaj popust. Toliko o dostavi.
    Meni jednostavnije u knjižari, naručiš, dođeš, platiš,bok.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Cure, ajde pazite kad naručujete online s weba Školske knjige.

Ja sam na jednom dijelu kliknula "Back" i sad su mi došle dva ista udžbenika iz geografije i na računu zaračunata dva komada - valjda sam time "Back" ponovo poslala narudžbu za istu knjigu i naručila ju dva puta (nehotice, naravno). :/

Pa ako netko treba Geografiju 1 za gimnazije od Školske knjige... dajem u pola cijene

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Vidim svi smo u istim problemima

Evo, približava se nova školska godina i treba pribaviti knjigice...
    Imam neke dileme, pa sam čisto htjela vidjeti kako i vi razmišljate jer često pratim ovaj forum i nailazim na korisne savjete.

Uglavnom, htjela bih svojem školarcu pribaviti knjige, ali da ne budu ni preveliki teret za moj novčanik, a da su dobre, kvalitetne i čiste.

Razmišljala sam kupiti već rabljene knjige ovim putem, ali nekako imam averziju prema tome...udžbenici se često mijenjaju, tko zna gdje su sve te knjige već prije bile i još mi se stotinu pitanja javlja uz to.

Neke žene su ovdje spominjale da su naručivale knjige iz knjižara, tko se tu pokazao kao najbolji?

Što vi mislite tj. preporučate? Kako vi prakticirate? Novo, staro?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam dosta kupila rabljenoga, nesto cak i novoga u pola cijene. Ima svega i bas treba paziti kod dogovora.
    Doi knjiga koji su od ŠK sam narucila preko njihovog weba. Jako jednostavno, ako je cifra preko 250 kn nema postarine, a dosle su vec za dva dana. Ja sam takoder narucila greskom jednu radnu bijeznicu dva puta, ali me je jedna zena zvala iz skladista i pitala da li zbilja trebam dvije ili je greska. Tako da sam ja jako zadovoljna sta se tice njih. U Profili se placa postarina, tako da sam njihove knjige kupila u ducanu. Bila prosli tjedan i uopce nema guzve. Osta mi je samo Alfa, kod njih se isto placa postarina, tako da cu isto otici u ducan.

Inace, vidjela sam da u Profilu se mogu naruciti knjige od svih nakladnika. Ali cula sam da prosle godine nisu isporucili na vrijeme. Kod njih u knjizari se mogu kupti i knjige od ŠK.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve sto mogu (da se moze iskoristiti-znaci da se ne upisuje, reze, lijepi isl) nabavljam rabljeno
    do sada nismo kupovali, vec dobivali, i isto tako poklanjali nase knjige
    ako cu biti u prilici kupiti rabljenu knjigu koje je u ok stanju -svakako cu to uciniti radije nego dati punu cijenu u knjizari

nove knjige kupujem u knjizari, nisam jos narucivala preko neta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama su ove godine omogućili da naručimo preko škole, imaju suradnju sa jednom knjižarom. Dali su nam uplatnice, bilo je moguće i na rate, knjige će doći negdje u 8. mjesecu. Naručila sam ih u šk.knjižnici kad sam išla djeci po knjižice. Zaista bezbolno, još da stignu na vrijeme i biti će super.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku

Inace, vidjela sam da u Profilu se mogu naruciti knjige od svih nakladnika. Ali cula sam da prosle godine nisu isporucili na vrijeme. Kod njih u knjizari se mogu kupti i knjige od ŠK.
    Ooooo, ovo zvuci odlicno! Samo narucim i SVE mi dode na kucnu adresu? Predobro!

I meni su originalne, nove knjige nekako najdraže )

Nekako mi se čini da kupnjom nove knjige u knjižari ipak točno znam što dobivam- kalitetu, novu knjigu (a ne da mi na nekoj javnoj rasprodaji prodaju neku od prije par godina koja se više ni ne koristi), ne išaranu knjigu sa svim stranicama.

Ja volim nove knjige, njihov miris i svježinu. Uvijek im se vratim, iznova ih listam..i čuvam ih. Nekako ih nemogu proslijeđivati dalje

Mislim da ću po knjige ipak u ovlaštene knjižare- barem znam što dobivam )

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sve sto sam nasla kupila sam rabljeno , ostalo sam narucila internetom s tim sto mi je paket od Skolske knjige dosao u roku od 4 dana (iznad 250 kn bez postarine) , a Profilov jos cekam ( postarina je 30 kn , a garantiraju rok isporuke 03.09.)

Prosle godine sam narucila knjige od SK , ali paket je kasnio da bi se ispostavilo da su ga iz Zagreba poslali na vrijeme , kako su i rekli , ali ga je vozac City expresa vozao okolo 7 dana. Ko zna koliko bi jos putovao da nisam krenula u potragu za njim.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Udžbenike koje ne nabavimo rabljene kupiti ću ove godine na http://udzbenik.hr/. Servis je novi, ali imam povjerenja i pozitivno iskustvo s onima koji stoje iza njega. Za razliku od problema s kašnjenjem i duplim narudžbama koje sam imala prošlih godina i s Profilom i sa Školskom knjigom.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

02.08. sam prijateljici narucila iz Skolske knjige sto joj je nedostajalo , kad jutros zvoni dostavljac City expresa i nosi paket. Za nevjerovat , ostala sam i otisla provjeriti narudbu misleci da su pogrijesili. Nisu, stiglo je sve naruceno i prije dostavnog roka , svaka cast!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

evo da i ja phvalim SK u petak sam narucila knjige a jutros me gosp.iz city expresa zove da su stigle znaci ni jedan puni dan i narudzba je tu e to je stvarno za peticu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam naručila na udžbenik.hr ( mi gotovo ni nemamo knjiga od šk )
    i piše da je isporuka nakon 20.08.
    Valjda će stići do početka nastave.

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    tu sam i ja naručila vidjevši :
    Citiraj blis prvotno napisa
    Udžbenike koje ne nabavimo rabljene kupiti ću ove godine na http://udzbenik.hr/. Servis je novi, ali imam povjerenja i pozitivno iskustvo s onima koji stoje iza njega.
    isporuku garantiraju prije početka šk godine,a sviđa mi se i što plaćam samo jednu poštarinu iako su knjige od nekoliko izdavača.

i lani sam kupovala preko neta, čak i rabljene. za njih me znala poštarina koštati više od knjige, a osim ŠK koja ne naplaćuje poštarinu na iznos iznad 250kn, svi ostali izdavači ju naplaćuju (profil, alfa, KS)

zato sam sad happy što se netko dosjetio i toga da sve knjigice sakupi i pošalje u 1 paketu. i još imaju i popise udžbenika po školama diljem RH.

hm, nadam se da ću biti i kad počne škola (da ću imati sve knjigice na vrijeme)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam mislila od njih naručiti, ali ne postoji mogućnost da se plati poštaru kod primopredaje knjiga. A ja ne volim plaćati unaprijed.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo da javim- kupila sam već neke nove knjige!

Divno miriše, čiste su, sjajne- jedva čekam da i ja uz mojeg školarca malo prolistam knjigice i podsjetim se svega!

Stvarno peporučam nove knjige- jest da su skuplje, ali ...vrijede!

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A ima li itko iskustva s naručivanjem školskih knjiga u Super konzumu??

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mi smo imali sve od Alfe, poklikala, ubacila u košaricu, došli su za jedan radni dan kući. stvarno su brzi!! Poštarina 15 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel tko dobio knjige s udžbenik.hr ?

branka0112 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam naručila preko Tisak medie i stigle su mi prije tjedan dana.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jel tko dobio knjige s udžbenik.hr ?
    Nakon 25.8. bi trbale početi stizati.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Skolska knjiga i Profil su uredno isporucile sve naruceno jos prije tjedan dana .

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam tako sretna što sam odlučila knjige naručiti u knjižari u Krku, gdje ljetujemo.
    Poslala popis mejlom, uplatila, knjige stigle iza 15.8. kako je bilo i rečeno. Došla, pokupila svoju vrećicu, bila jedina u redu na kasi, i to je to. Mislim da sam u kategoriji Andreinih 10 minuta.
    Picek si sad dolje prelistava knjige i nabrijava se na prvi dan škole.
    Mislim da ćemo svake godine tako, bez stresa.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj branka0112 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam naručila preko Tisak medie i stigle su mi prije tjedan dana.
    Kako si uplatila polog i da li je na to bila kakva naknada?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi smo knjige naručili u lokalnoj papirnici (polog je 50 kn) i rekli su nam da će nas obavijestiti telefonom kada stignu, poslije 15.8.

17.8. su nazvali, rekli da su knjige stigle i da dođemo kada nam odgovara.
    otišla sam nekoliko dana kasnije, knjige zapakirane i već u omotima.

paket za drugi razred - 692 kune.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

MOLIM POMOĆ! Ja sam i ove godine naručila knjige u profilu (prosle godine je sve bilo super), jos sredinom srpnja. 17.8. sam dobila mail da su knjige poslane, i da ce isporuka biti do 20.8. Isti dan internetom sam platila ostatak iznosa, poslala im mailom potvrdu o placanju. Danas je 26.8. knjige jos nisu stigle. Sinoc gledam dnevnik i shvatim zasto. Imali su seriju krađa u skladistu. Najgore je to sto sam zvala broj online knjizare vec tri puta, tri puta su mi rekli da da, odamh cemo ispitati i javiti vam se za sat-dva. Nikad se nisu javili. NIti jednom.
    Danas bih ih trebala zvati po 4. put ali mislim da to uopce nema vise smisla. NIsam pametna vise sto da radim.
    Zanima me ima li jos netko slicno iskustvo, odnosno molim savjet nekog pametnijeg od mene

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

zoves broj online knjizare i trazis br paketa , nazoves tad City express i vidis di ti je paket.

To se nama dogodilo , ali problem bio je u dostavnoj sluzbi , ne u knjizari.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najvjerojatnije je problem u city expressu, dosta puta su mi nešto dostavljali i SVAKI put sam imala problem s njima i morala sam ih ganjati.
    Najdraže mi je što ti nikad ne ostave obavijest da su bili, niti te nazovu, pa kad jednom ti sam skužiš i nazoveš njih, kažu ti da već 10 dana vozaju tvoj paket naokolo jer nikog nema doma :/

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

uh, nije tako jednostavno. prvo sam zvala city express. tamo paket uopce nije stigao. onda je u profilu utvrdeno da ne znaju gdje je paket. imaju, naime, neku aplikaciju u koju upisu tvoj broj paketa i dobiju broj pod kojim je isti uveden u city expressu. tad su utvrdili (2. poziv) da ne znaju gdje je paket. I da ce mi se javiti kroz sat-dva, i to traje vec danima. Tako da sam sad u slijepoj ulici.

branka0112 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cathy,
    uplatila sam akontaciju prilikom naručivanja, za svoju prvašicu 100,oo kuna a za petašicu 200,00. Nije bilo nikakve dodatne naknade. Prilikom preuzimanja knjiga samo sam nadoplatila razliku.
    Da budem iskrena ugodno sam iznenađena, poučena prošlogodišnjim iskustvima nisam mislila da ću to obavit ovako lako i na vrijeme.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj branka0112 prvotno napisa Vidi poruku
    Cathy,
    uplatila sam akontaciju prilikom naručivanja, za svoju prvašicu 100,oo kuna a za petašicu 200,00. Nije bilo nikakve dodatne naknade. Prilikom preuzimanja knjiga samo sam nadoplatila razliku.
    Da budem iskrena ugodno sam iznenađena, poučena prošlogodišnjim iskustvima nisam mislila da ću to obavit ovako lako i na vrijeme.
    To je bilo u Tisku? Jer ja sam gledala on-line naručivanje, i tamo piše da se mora uplatiti akontacija, i onda nekakva potvrda..... Sva sam se pogubila. Budem onda kada dođem u Zagreb otišla osobno.

branka0112 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da ja sam sve obavila u Tisku jer mi je blizu posla. Samo onih nagradnih 100, 00 kuna su mi rekli da će poslati poštom.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •