Ja sam se ove godine opet zeznula i kod Profila naručila knjige 21.06. i nisu mi se udostojali ni odgovoriti. Zvala sam ih tijekom ljeta nekoliko puta, i bila tamo, ali taj njihov Profil online radi samo do 16:00 sati. Ovi siroti trgovci u Profil Megastore nemaju pojma za online narudžbe... Jednom sam ih ipak dobila na telefon, sredinom kolovoza. Rekli su da garantiraju isporuku do 4.9. ali do jučer nije stigla nikakva obavijest, ništa. Nula bodova.
Poslala sam sve danevelim kam i jučer otišla na noge, kupila sve što je trebalo (nije bilo matematike za 4. rali to imam iz donacije od prošle godine, zahvaljujući jednoj forumašici). Za informaciju ostalima, nemaju pojma kad bi knjige koje fale trebale stići.
Ne kanim se ni zamajavati s otkazivanjem narudžbe (tražila sam preuzimanje u knjižari) jer ionako ništa nisam platila.
Iduće godine neću od Profila ništa naručivati. S druge strane, moram pohvaliti Alfu - što sam tražila u lipnju, dobila u roku 2 dana i bez frke. Isto tako je s njima bilo i lani.

). Za informaciju ostalima, nemaju pojma kad bi knjige koje fale trebale stići.
Odgovori s citatom