-
Ja na svoju veliku žalost naručila knjige u Superkonzumu 14.8. (bilo je "tko naruči knjige do 18.8. dobija knjige do početka šk. god)...Kad sam vidjela da je "vrag odnio šalu" zovi i zovi, urgiraj u Superkonzumu Dubec, pa u centrali...nakon tko zna koliko poziva danas poslije podne rekoše "knjige su tu"..i ja sva sretna juriš po njih...Ali!!Službenica na info pultu mi je pružila vrećicu s knjigama, naplatila, i kao, usput, pripomenula "da, fali vam tri knjige (matematika udžbenik i radna bilježnica i čitanka), kao ono "pa niš strašno"...da, zaista, drugašici su matematika i hrvatski potpuno nevažni predmeti!!!!!!!!?????Mojoj zbunjenosti kraja nije bilo, pa upitah "dobro i što sad" - očekujući da će mi reći, da eto, narudžba iz tog i tog razloga kasni te da će me zvati kad knjige stignu tad i tad...da bi dobila odgovor "za to ćete se morati negdje snaći"!!!!!!!U subotu poslije podne!!!!
Da, znam sama sam kriva, trebala sam otić osobno u knjižaru kao i do sad, i mislila sam da ću si tako sve pojednostavit i uštedjet vrijeme odlaska u knjižaru i čekanja u redu...a i garantirali su kompletnu isporuku do početka šk. godine...a danas im je potpuno normalno da nema 3 knjige u kompletu..."nama, pa šta, i nek se ja snalazim"..Ljuta kao pas...Jezik sam si grizla da ne počnem drečat na trgovkinju, jer znam da ona nije za to odgovorna i da samo isporučuje ono što dobije (to je i sama rekla)...Baš sam im maloprije uputila mail u kojem sam si dala oduška...
Uglavnom, iz iskustva,,,- jednom i nikad više
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma