-
ima li netko beco nosiljku?
odustala sam od klasicnog mei taia(pixiekid) jer mi za moju bebu od 11,5 kg nije dovoljno praktican, odnosno ne sviđa mi se ideja s onih sto traka..ja bi nesto na kopce, da ga mogu na brzinu zakopcati u setnji..
nasla sam ovo i jako mi se svidjelo jer pise da ide do 20 kg (taman mi tako nesto treba da mi uskoci kad mala pocne zapomagati u kolicima a da je ne moram nositi na rukama i jos gurati kolica dok se izvija i migolji):
http://www.becobabycarrier.com/item....lections&cat=3
ovo je neka kombinacija klokanice i mei taia..
sad me zanima jel je netko ima i da li ju koristi za vece dijete da bas ne dajem toliko novaca ako nije nesto :/
tenks
-
Bas sam htjela otvoriti topic za Beco Butterfly kad ugledah da vec postoji 
I ja sam jako zainteresirana za Beco nosiljku, izgleda mi skroz prakticno. Koliko sam shvatila, funkcionira kao mei tai i dijete ne sjedi kao u klokanici?
Ima netko iskustva sa njom?
-
još jedna zainteresirana.
mora li se naručiti ili se može kupiti negdje kod nas?koja je cijena?
pošto mi je dosta hitno moilim kakav odgovor što prije
-
Imas cijene na njihovoj stranici
www.becobabycarrier.com
Ja upravo proucavam kako bi narucila jer ih nisam vidjela nigdje kod nas, pa javim koje su opcije.
-
Ja sam odustala od Beco nosiljke. Iako mislim da je stvarno dobra, velika joj je mana sto je iznutra napravljena od poliestera (a izvana od pamuka), tako da sam se odlucila za Ergo.
-
Ja imam Bebo butterfly i nosiljke je genijalna. Mi smo je jako malo nosili jer sam je kupila puno puno prekasno. Cak bi je mozda i prodala ali nekako mi je zao
Ja sam je bila narucila izvana ali znam da je bila jaaako skupa...cca 800kn e sada ne znam koliko su sada. Jako je prakticna
-
Dina, imas Butterfly ili Butterfly 2? Da li je unutrasnjost od poliestera ili sam ja zabrijala da je ? Nekako mi je cudno da je izvana pamuk a iznutra poliester, nema logike ...
-
Hm...ne sjecam se vise razlike izmedju obicne i dvojke ali se sjecam da kada sam uzimala posebno sam pazila da je onaj novi model koji nema problema sa kopcama. Nista nije od poliestera, sve je pamuk i ima unutra onaj ulozak za manje dijete koliko se sjecam. Tocno je ova boja sa slike na linku, znaci tamno smedja sa cvjetovima.
Kada sam uzimala razmisljala sam izmedju Beco i Ergo i prevladala mi je Beco jer je vislja u podrucju ledja/glave djeteta. Idealna je i za nositi dijete iza kada je malo vece...
-
A gle ovo (sa njihove stranice)
What materials do you use for Butterfly 2?
* materials outter: 100% OEKO TEX STANDART 100 certified cotton
* materials inside: 100% polyester
* packaging: 60% postconsumer waste paper, 40% virgin wooden pulp
* packaging is recyclable and reusable (we encourage our customer to reuse the packaging for a self-made magazine file or a craft tool box, etc. TIPS are printed directly on packaging)
-
Osoblje foruma
"inside" ne znači ona strana koja je prema djetetu, nego ono što je unutra
dakle, sloj pamuka, pa sloj poliestera, pa sloj pamuka
poliester nije u dodiru ni s djetetom ni s tobom, ni s ičim
-
Uh, onda sam se zeznula jer samo zbog toga nisam kupila Butterfly
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove