Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: 26.01.2004. - službena web stranica Vlade Republike Hrvatske

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno 26.01.2004. - službena web stranica Vlade Republike Hrvatske

26. siječnja 2004. - Potpredsjednica Kosor s predstavnicima Udruge Roda

Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, sastala se danas s predstavnicama Udruge Roda. Nakon sastanka potpredsjednica Kosor i glasnogovornica Udruge Vedrana Miholić dale su izjave za novinare.

Potpredsjednica Kosor je istaknula da su razgovarale o budućim potezima Vlade, odnosno Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u vezi provođenja pronatalitetne politike te o vraćanju rodiljnih naknada na razinu iz 2000. godine. Također je najavila jednu od budućih tematskih sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća o položaju žena na tržištu rada u Hrvatskoj.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uvijek izvuces dobre textove . ja novine i ne citam pa mi ovo super dodje sto napises :wink: . hvala

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na stranici je i mp3 pa mozete preslusati izjave Jadranek Kosor i alamame :D

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imas li mozda link? ja sam malo za takve stvari

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

puno hvala, poslusala sam. super!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

baš sam pročitala članak na VIPu i tamo piše:
    Nastojat ću što prije odgovoriti i je li moguće delimitirati rodiljne naknade koje za prvih šest mjeseci iznose oko 4250 kuna, što posebno pogađa zaposlene majke s višim primanjima, dodala je Kosor, koja će na zahtjev "Rode" ugovoriti i sastanak s predstavnicima HZZO-a kako bi se razmotrila mogućnost isplate rodiljnih naknada i preko drugih banaka, a ne kao sada isključivo preko Hrvatske poštanske banke.
    ja sam shvatila da je ovo s isplatama naknada preko banaka već dogovoreno i da je stvar u proceduri?

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obećali su nam na tribini prije izbora (HZZO) pa još uvijek ništa. Govorim za porodiljne naknade, ne za bolovanje, tada možeš dobiti na račun po izboru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rekla je teta iz HZZO na Parlament showu na radiju 101 neki dan da je HZZO dobio suglasnost da isplacuje naknade na tekuce ali da (valjda zbog tehnickih problema?) ne mogu reci datum kad ce to poceti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •