Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Molim vas preporuku za knjigu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Molim vas preporuku za knjigu

Trebala bi mi nekakva knjiga koja analizira odnose očeva i sinova (uzročno posljedične veze odgoja/odnosa/budućnosti), odnosno savjetuje očeve o odgoju sinova. Znam da su se takve knjige negdje spominjale ali ne mogu naći.

Muž je napokon pokazao nekakvu zainteresiranost za literaturu te vrste, a budući da će to biti prva knjiga u vezi odgoja, trebala bi biti korisna i jednostavno napisana

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, ovdje se pričalo o njoj. Nije to samo za tate i sinove, ali mislim da očevi više profitiraju jer i odrasli muškarci mogu o sebi svašta naučiti kroz nju.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala ti puno!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Biti musko, od Stivena Bidalfa. Odlicna knjiga. Moze pomoci i zenama da bolje razumeju muskarce, ali je prvenstveno namenjena njima. Isti autor je napisao i tajne srecne dece i Jos tajni srecne dece, jednostavno i duhovito stivo o vaspitavanju. Biti musko govori o vaznosti odnosa otac-sin i kolilko su muskarci savremenog drustva u sustini premalo ukljuceni u odrastanje decaka.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

što nas uče djeca Piero Ferrucci (algoritam).autobiografske kratke crtice jednog tate koji je po struci psiholog i filozof čini mi se, o odgoju njegovih sinova i općenito o njihovim dogodovštinama.mala knjigica,lijepo se čita jer je u pričicama.oko 40ak kuna.meni je baš zanimljiva bila.i odrastanje kaina je zanimljivo.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Armin Brott, Kako biti tata

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Carl Honoré "Pod pritiskom".
    Nije o odnosu oceva i sinova, ali je pisana iz perspektive oca bez puno "filozofije". Mom Zakonitom je bila zanimljiva, a i meni...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Počela sam čitati Odrastanje Kaina, i ja i muž. Počela sam ustvari s puno očekivanja a na kraju dobila razvlačenje jedne te iste stvari u sto verzija. Došla sam do pola i neda mi se dalje. Pokušat ću neke od ovih drugih

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Počela sam čitati Odrastanje Kaina, i ja i muž. Počela sam ustvari s puno očekivanja a na kraju dobila razvlačenje jedne te iste stvari u sto verzija. Došla sam do pola i neda mi se dalje. Pokušat ću neke od ovih drugih
    X

Ali ovu sam uspjela pročitati do kraja i recimo da sam nešto naučila iz nje (dakle, nije samo za očeve, ali je o sinovima):
    Michael Gurian: The wonder of boys

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •