Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Dječji oftalmolog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem. Treba nam oftalmolog za dijete, prvo bi privatno da uopće vidimo postoji li problem. Kakvo je sad stanje? Radi li još uvijek dr. Dorešić na Sv. Duhu (da se naručimo za kasnije) i radi li ona igdje privatno? Ako ne ona, netko drugi, stručan, voljan odgovoriti na sto pitanja. Radi se o petogodišnjaku.
    s obzirom da imam 2 petogodišnjaka, čini mi se da im jedno oko lagano bježi, bilo bi dobro provjeriti
    jesi ti obavila, gdje?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom da imam 2 petogodišnjaka, čini mi se da im jedno oko lagano bježi, bilo bi dobro provjeriti
    jesi ti obavila, gdje?
    Centar za strabizam - KBC Rebro

Moj stariji tamo hodočasti od svoje druge/treće godine. Sad je srednjoškolac. Bio je na kontroli prije početka školske godine - sve ok, ali trebalo je doći do toga.

Evo tu se javi, samo napomeni da trebaš pregled zbog bježanja oka, pa će te uputiti u Centar za strabizam:
    Sve navedene ambulante očne klinike koriste istu e-mail adresu i broj fax-a
    Fax za naručivanje: 01 2421 806
    E-mail:predbiljezbe.poliklinika.oci@kbc-zagreb.hr
    Informacije na telefon: 01 2376 426 (sva radilišta očne klinike/svakim radnim danom od 13 do 14,30 sati)
    Ovo sam skinula sa stranice za centralno naručivanje - traži kliniku za očne bolesti na ovom linku: http://www.kbc-zagreb.hr/centralno_n...nje_pacijenata

Koliko znam, tamo je troje liječnika: dr. Višnja Mrazovac, dr. Zlatko Juratovac i dr. Sanja Perić (kod nje je moj sin, ranije je bio kod. dr. Nede Buljevac Bubaš koja je sada u mirovini). Imam za njih samo riječi pohvale. Sve smo ih upoznali i dobri su. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.10.2015. at 09:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •