je li netko probao, meni se čini jako praktičnim?
košta koliko i malo kvalitetnija sušila na sklapanje
http://www.airdry.org/pl/ourProduct.html
je li netko probao, meni se čini jako praktičnim?
košta koliko i malo kvalitetnija sušila na sklapanje
http://www.airdry.org/pl/ourProduct.html
ima i video
http://www.airdry.org/pl/videobr.html
u, ovo bi bilo mrak za moje visoke stropove i nedostatak balkona
mi smo to imali na balkonu kad sam bila mala 8)
meni je bilo super povlačit te konope gore dole![]()
i da, super je stvar. ne zauzima mjesta. jedina mana je bila veličina. naš je bio dosta uzak i na njega se nisu mogli objesiti veći komadi. nadam se da ima i širih.
ja imam masinu za susenje vesa i pomoc mi je velika za zimske dane, a za toplo vreme dobro je i to.
Pogledaj si u Ikei (neznam staviti link, ali ima u austrijskom online katalogu) zove se ANTONIUS waschetrockner fur decke. Mi smo slično takvo koristili u Engleskoj i zbilja je super.
ajme, Cathy, super!
http://www.ikea.com/ch/de/catalog/products/00119042
a di si to iskopala,?! :shock:
bravopametnice jedna
ovaj iz ikee ja ne bih kupila :/
on se cijeli spušta pa se cijeli diže, a to je ipak lavor veša i nije baš lagano. a mene stalno bole leđa pa ih radije štedim 8)
na ovom iz prvog linka se svaka prečka posebno spušta, tako da zapravo dižeš samo npr. 2 majice, ili 1 hlače... A to je definitivno lakše nego cijeli lavor
zato su ljudi smislili koloturupuntica prvotno napisa
![]()
oduševila sam se kad sam vidjela ovo sušilo, i nabavili smo ga (iz ikee), a sad...
to je zamišljeno da se pričvrsti tako da se zašarafe dvije kukice u strop i na njih objesiš koloture, i na tome sve visi... samo sušilo ima 3 kile, još kad se nakrca s vešom i nacukava gore dolje... malo mi je to :/
ne bi baš htjela strepit hoće li to koga poklopit ili neće...
ima li tko iskustva po tom pitanju?
mora da se veš brže suši u zimskim danima jer se toplina diže gore pa je to najpametniji način sušenja.![]()
ja zimi sušilo dižem na termo peć.
tako mi se roba brže suši, a sušilo manje smeta.
ovo čudo prvi put vidim ali nisam ostala ravnodušna.
Ljudi kod kojih sam to vidjela, sušili tako godinama i nikada nam nije palo na glavu, niti sušilo niti veš. Jedino trebaš dobro učvrstiti. 8)zoza prvotno napisa
nemoj tako razmišljati...zoza prvotno napisa
može ti i luster pasti na glavu, ako nije dobro pričvršćen
i slika u teškome okviru
i bodljikavi kesten kad prolaziš ulicom...
pretpostavljam da ti i neće stajati baš nasred sobe ili iznad stola, nego u nekom kutu koji nije baš frekventan
Odlična stvar![]()
Moja ga mama ima u kupaoni,a ja sam imala u starom stanu na balkonu.Možda bi mi i sad dobro došao,ali ne znam ima li ga kod nas za kupiti?Kad smo useljavali prije dvije godine,nije nigdje bilo...
Ja imam sušilo već godinama na balkonu i super je. Podiže se svako uže posebno. U Italiji ih ima u svakom stanu i jedna i druga vrsta. Nije problem podići sve odjednom. Mislim da sam ih vidjela prije par godina u Mercatoneu.
joooj đe me nađe. prije dva dana sam to vidjela kod frendice. njeno je staro 100 godina, sastoji se od dvije dugačke metalne šipke i mehanizma na kolotur. špagu zamijene svake dvije godine, inače stvar super funkcionira.
nisam znala da to ima za kupiti, novije proizvodnje.
Apri, ovo je odlično! Iako imamo sušilicu, postoji priličan broj stvari koje se ne smiju sušiti u njoj.
Hvala ti na ideji.![]()
ovih kao Ikeinih sličnih kod nas ima da se kupi i kači se na zid , povoljni su .ko ima peć pa iznad stavi.
Ja sve stavljam u mašinu za sušenje osim vune....ali i nemam vunenih stvari![]()
Ja nisam znala da ih proizvode kao takve, kod frenda sam vidjela nešto kao ovaj iz Ikee, zapravo je onaj vulgaris za sušenje kome je ovaj skinuo nogice i zavezao špage na kuteve, i da diže preko kolotura. Super je, ja bi isto ali imamo preniske stropove.
Izvrsna stvar, mi to imamo u kupaonici, iznad kadetako da veš nikad ne smeta. Toplo preporučujem
![]()
Gdje se može kupiti to sušilo? Bilo bi nam spas za pelene koje se dugo suše i iritiraju me kad ih stalno gledam u dnevnoj sobi.
Mi smo tražili nekaj slično da stavimo u kupaoni iznad kade ali nam je bilo preskupo. MM je kupio 8 kukica i montirao po 4 na zid sa svake strane na koje smo napelali obični bijeli štrik za veš i sad imamo 4 reda štrika, u visini prečke za zastor. Sve skupa ni 50 kn, a puno više veša stane.
MM je zadužen za vješanje veša jer je viši od mene, a mogu ga i ja objesiti ako stanem u kadu.
Mi smo imali nešto slično iznad kade dok su djeca bila mala (sklopivu rešetku). Glavu mi je spasilo u vrijeme kad je bilo duplo više veša nego sada. Kasnije više nije trebalo toliko mjesta, a u kupaoni je sada sklopiva tuš-kabina iznad standardne kade, na moje veliko veselje... Sad imam sušilicu za hitne prilike, ali kopka me ova ideja s napravom uz strop...Sirius Black prvotno napisa
Nama su po cijelom zidu pločice, osim na stropu. Podstanari smo pa bi bilo puno zgodnije bušiti zid nego pločice. Nisam baš neki majstor pa ne znam. Uglavnom, bilo bi super radi uštede prostora imati takvo nešto.
ovi moji kal imaju skupu kantu za smeće (vidi najzanimljiviji topic jučer) imaju i nekaj super od lifeheita za veš
prišarafljeno im je za strop, ima sistač za podizanje i spuštanje, veliko je (što je bitno kad vas je puno)
..a još je i lijepo