Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Kakve papuče za školu?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Kakve papuče za školu?

Kakve papuče nose školarci?
    Pojma nemam što da kupim. Gledala sam Ciciban koje je do sada nosio u vrtiću i doma, Frodo i Bambi. Ali cijene su oko 170 kn i to mi je previše jer mu moram kupiti i za doma, i još dvoje i Leonu (za jaslice i doma).
    Taj sport bi me koštao oko 600 kn. I to sve samo za papuče. A gdje su još tenisice, cipele i kompletna nova odjeća jer su sve prerasli preko ljeta :shock:
    Kakve ste vi kupili? I gdje?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

30 kn u bati u klc, ali su ih sve rasprodali skoro.... više ih neće imati

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi smo uzeli danas u interšparu, 40 kn.
    u cc1 ih ima puna košara, tamo kod igračaka , tamnoplave, crne i bordo.
    T je iste imao i prošle godine i izdurale su do uskrsa. ja više od 50 kn ne dam za šlape iz principa, makar ne moram kupit više niti jedne.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zakaj ne nosite slape doma kad idete iz vrtica???
    mislim tam bezveze stoje, a doma ti trebaju

moji nikad nisu uspjeli naucit nosit slape po doma i ja nemam tih problema - trebam samo po jedne za svakoga

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja kupujem Domagoju u Planet obući, danas kupila 79 kn, u njima igraa i tjelesni jer je to nešto između papuča i patika

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    Ja kupujem Domagoju u Planet obući, danas kupila 79 kn, u njima igraa i tjelesni jer je to nešto između papuča i patika
    Moje su imale takve za karate i zbilja su OK.
    Ja sam im za školu htjela kupiti nešto pošteno (pomirila sam se sa 2x200 kuna za Bambi) i onda su one izabrale balerinke. :?
    Tješim se da ako će se žaliti, uvijek im mogu kupiti nešto drugo s obzirom da su ove bile oko 75 kuna par.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: Kakve papuče za školu?

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Kakve papuče nose školarci?
    Pojma nemam što da kupim. Gledala sam Ciciban koje je do sada nosio u vrtiću i doma, Frodo i Bambi. Ali cijene su oko 170 kn i to mi je previše jer mu moram kupiti i za doma, i još dvoje i Leonu (za jaslice i doma).
    Taj sport bi me koštao oko 600 kn. I to sve samo za papuče. A gdje su još tenisice, cipele i kompletna nova odjeća jer su sve prerasli preko ljeta :shock:
    Kakve ste vi kupili? I gdje?
    I mi smo prije kupovali Ciciban, ali moj L to preraste za 2 mjeseca. Sada ima nogu 37, kreće prema 38 i kupili smo mu Dr. Luigi natikače, anatomske. Super je zadovoljan već je lani poderao 2 para, a sad se spremam kupiti mu novi. Cijena je lani bila 79 kn, ovisno u kojoj ljekarni ih nađem. U Zagrebačkim ljekarnama su nešto jeftinije, ali nemaju sve brojeve i modele. Kod privatnika sam našla (kupujem to i sebi, za po doma), ali mislim da su nekih 10 kn skuplje.

Moj E ima nogu 34 i za njega sam našla isto Dr. Luigi, ali prave dječje papuče. Odlične! Na čičak, s anatomskom mekanom tabanicom. Ne mogu sad tvrditi koliko koštaju, to je sve tu negdje.

Jako su zadovoljni jer se to ne skliže, udobno je, noge se ne znoje i sviđaju im se. I ja jer se to uredno pere u mašini sa šarenim vešom!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: Kakve papuče za školu?

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Moj E ima nogu 34 i za njega sam našla isto Dr. Luigi, ali prave dječje papuče. Odlične! Na čičak, s anatomskom mekanom tabanicom. Ne mogu sad tvrditi koliko koštaju, to je sve tu negdje.
    ajme super info. nisam imala pojma da proizvode i dječje papuče.
    meni su njihove papuče i natikače odlične

još su i hrvatski proizvod 8)

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

funky fish 50 kn

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja u Funky - ali mi je užasna glupost papuče za školu, za vrtić OK, ali škola
    Najbolje po zimi - sirota ima lijepe fensi čizme/buce i ne može ih nositi u školu - jer ih mora nositi sa sobom iz učionice u učionicu - inače bi mogle nestati, pa joj je lakše jedne tanje manje čizmice nosat sa sobom, mislim grozno - nosaju cipele/čizme sa sobom jer nemaju ormarića - ima po hodnicima vješalica ali to je koma...
    Ja bi baš voljela da se to ukine, kao da im nije dosta tereta, seljakanja iz učione u učionu pa još papuče i svašta nešto.
    Ali svakako ne bih puno plaćala za papuće - iz principa, a vrtičke ima neke do 80,00 kn.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja B kupim "ljetne" tenesice, koje nosi cijelo ljeto a onda ih operem i sluze nam u skoli kao papuce, dobre su i za tjelesni

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Gdje ima u Zgb. dobar izbor Dr.Luigi papuča za djecu. Ja za sebe i MM -a kupujem u našoj ljekarni, ali za djecu ne naručuju, jer nitko ne kupuje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi kupili u ljekarni "Baričević" u sklopu Doma zdravlja Ivanićgradska, Republika Peščenica.

Imaju ih i u Kosorovoj (Zagrebačke ljekarne).

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj F ima tenisice za školu i tjelesni iste, da ne moram kupovati dva para. obično ako nađem kupim tanke kožne tenisice (prošle godine u turbo sportu), ali ako ne nađem kao ove godine, operem mu platnene najkice koje je do sad nosio po vani i nek ih nosi. za do škole je na sniženju dobio kožne (ima u borovu snjiženje kožnih, najkica, ribokica i sl po 180 kn).
    bolje da ih ponosi u školi nego da mi doma čekaju proljeće. pitanje dal bude ih mogao obuti.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bi kupila Crocsice. U A. razredu nažalost nisu nosili papuče u boravak nego su stali u cipelama, ali kad pogledaš, to je 8 sati na dan i najviše vremene provedu upravo u toj obući. Doma su malo bosi, malo obuveni, u šetnji su recimo 2 sata na dan, ništa ne nose tako dugo kao vrtićke ili školske papuče.
    Mi smo im ovo ljeto kupili krokse, i nisu se iz njih skidali, pogotovo D. I odlučili smo ih prenamijeniti u vrtićke papuče - mogu s čarapom, mogu na bosu nogu - dakle za sve sezone, a njima su super udobne, i zdrave su. Hoću reći, mislim da se cijena isplati.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I mi bi croksice, ali ne znam dali prvašići smiju nositi croksice umjesto papuća?

Gost

Početno

Pitanje za cure koje kupuju djeci DR.luigi jesu li to ove http://www.bezrecepta.hr/mame-i-djec...je-papuce.html

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja volim papuče od prirodnih materiala. Kad idem u Slovenijo kupim ovake: http://copati.si/izdelki/balerine/2/...iklam_s_krogi/. Gdje bi mogla u Zagrebu kupiti neke takve?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •