-
Sojine ljuspice namočiš (prema uputama na ambalaži) i dalje koristiš kao mljeveno, u popečcima (meni su najdraži kada ih kombiniram sa nekim povrćem). Npr. malo luka zdinstaš sa povrćem (celer, koraba, mrkva, peršin, paškanat (sve naribano), kelj, blitva...) i na to staviš pripremljene ljuspice. Ako treba dodaš mrvica ili zobenih pahuljica i pržiš. Od ljuspica možeš praviti i klasika bolonjez, sarmu, punjenu papriku... Ja samo kada ih pripremam malo posolim vodu u kojoj se namoče.
Sojine komadiće u musake, ali ugl. ih malo mariniram u razrijeđenom soja sosu. I u woku neko povrće napraviš i onda ubaciš sojine komadiće kao meso. Moj muž nije baš lud za komadićima pa ih ja stavim u pašta šutu onako u dosta paradajz umaka sa kotany začinom za pašta šutu, tako prolazi.
Sojini odresci budu fini i kada ih se marinirane soja sosom još prije prženja sa senfom premaže. Odreske više ne pravim jer ih jedem samo ja
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma