Citiraj frogy prvotno napisa
Citiraj ivana2008 prvotno napisa
A sto se tice ne dovodenja smrkave djece - koja je svrha to sto ja ne dovodim svoje kad ce opet drugi dovesti i zaraziti moje dijete.
A da stvar bude gora za smrkavost ne mozes ici na bolovanje, to ne spada u bolesti - a zapravo od toga sve krece i na karaju zavrsi puno golre - ali to je nase zdravstvo...
Eto, moj dečec ima već 7. upalu uha ove godine!!! Liječnica ga isto ostavlja kod kuće i preporuča da ne idemo van. Ajde, mi nekada odemo k baki na dvorište, s tim da ima kapu. Inače, dobro je da ti bude doma jer prehlada (viroza) mu neće proći ako bude u vrtiću baš iz razloga jer su i druga djeca bolesna. A i on je potencijalni kliconoša.
I ja muku mučim s boleštinama. U biti, čim mu se začepi nos, eto nam i upale uha. Da stvar bude gora, dok je imao 2 godine smo mu operirali 3. mandulu i liječnici su rekli da bude mu bolje. Na žalost, imam osjećaj da smo bezveze išli na operaciju (makar sam imala čak 3 mišljenja i sva 3 liječnika su se usuglasila da mora ići).
Mejra je imala cesto upale uha. Usadili su joj one cjevcice (neznam kakose zovu po nas). Neki dan je imala blagu nahladu i tuzila se na bol u uhu. Sutradan je imala nekakav iscjedak, i otisli smo to popodne pedu i veli da izgleda da je sve u redu. Nakon tog iscjetka nije imala vise bol. Ja mislim da nije imala te cjevcice da bi joj ta tekucina vjerovatno izazvala jos jednu upalu. One nakon nekog vremena same ispadnu. Navodno od 6-12 mj. (a vadili smo i treci krajnik, mandule nismo dirali)