Ma ne moze kapula probiti pamucnu carapu, a u uho ce uci ako uzmes komadic i naguras ga unutra, kao i bilo koji drugi predmet.princess puffy prvotno napisa
Luk je u carapi i carapa je samo prislonjena na uho, nista se nikud ne gura.
Razumijem da si skepticna. I ja sam bila. I redovno smo zavrsavali na antibiotiku kod svake upale. Dok ja ovdje na forumu nisam procitala za luk i da uklanja bol brze od antibiotika. I kod jednog slucaja boli sam odlucila probati (fakat nemam sta za izgubiti) i kad mi je dijete koje je htjelo lupati glavom od zid, nakon 15 min reklo da ga puno manje boli, a nakon par sati da ga uopce ne boli :shock: Tu moje istrazivanje prestaje. Stvar funkcionira, a zasto funkcionira - pojma nemam. Da je nesto sto bi moglo nastetiti, da se mora nesto negdje gurati, kapati ili vec tako nesto, onda bih bogme dobrano vagala omjere potencijalne stete i ucinkovitosti (zasto radi). Ovako, luk koji je pored uha - ak je najgora nuspojava da sve smrdi ko da si u cevapdzinici, i da stvar funkcionira - so be ita koji je mehanizam djelovanja kapule kod otitisa?
nekako sumnjam u djelovanje, budući da su upale i srednjeg uha i vanjskog zvukovoda toliko bolne da ih se može svrstati pri vrhu ljestvice svih bolnih stanja
tako da se uz to najčešće daje i neki analgetik
(sama osjetila višekratno na svom uhu)![]()

Odgovori s citatom