-
Bolan jezik
Drage forumasice,
Pretrazila sam cijeli forum ali nisam nasla problem slican svome. MOlim uputite me ako postoji nesto slicno.
Naime vec mjesec dana boli me bez prestanka jezik. Nema nikakvih promjena na samom jeziku ili u usnoj supljini. DA li je ijedna od vas imala ista slicno ovome i kako ste to rijesili??
Hvala vam svima unaprijed na svakom savjetu!
-
Kad si zadnji put vadila krv, željezo?
Poznanica je nedavno imala bolan jezik (koji je još i počeo 'pucati'), ispostavilo se da je nedostatak vitamina i užasno nisko željezo. Ostale detalje ne znam.
Sretno
-
Hvala puno na odgovoru. Vadila sam zeljezo prije nekoliko tjedana. IMalo je vrijednost 6 (referentne vrijednosti ovdje su od 15 do 30).Znaci to bi moglo biti od zeljeza??
Nemam nikakve vidljive promjene na jeziku. Da li je vasa poznanica izlijecila bolan jezik i koliko dugo joj je trebalo?
-
Kao sto rekoh, ne znam detalje, bas sam i cula cijelu pricu jer je neobicno da nekoga boli jezik (mada Kinezi, cini mi se, po boji, teksturi i izgledu jezika daju dijagnozu stanja organizma i eventualnim bolestima :? ).
Ugl. njeno zeljezo je bilo 2, uzasno nisko, jezik joj je poceo pucati, dobila je odmah lijekove i morala je promijeniti prehranu (sama priznaje da se uzasno lose hranila).
Sad se stanje popravlja.
Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma