Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Visoki otkucaji - pitanje

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Visoki otkucaji - pitanje

POZZDRAV
    kako sam nova na ovom forumu a i nova mama zanima me dali netko zna što se može desiti ako beba stara 4 i pol mjeseca ima otkucaje srca 200/min dotkori su nam rekli da nije ništa strašno jer imao je visoku temperaturu i da je to od toga....
    helpppp.....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno otkucaji

Mi smo se isto zabrinili kod naše male kako joj srce brzo kuca. Na pregledu smo to spomenuli pedijatrici i ona nam je rekla da je to ok. Izmjerila je i pogledla na neku tablicu. Nisam znala da djeci srce brže kuca nego odrslima, kao ni da imaju dioptriju do 6 godine. Do tada im vid sazrijeva.
    Spomeni i drugi put na pregledu tek tako da si sigurna.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

moj je crvek nakon rodjenja imao tahikardiju on ju je imao zbog teskog poroda i bolova koje je trpio.
    normalni otkucaji su od 120-160, a ti visi su tahikardija. nama su rekli kako ona moze nastati zbog temperature, zbog bolova, bakterije....
    ukoliko su samostalno prestali, onda se nemoj brinuti, probaj cesce mjeriti i pratiti, to ti govorim jer pretpostavljam da si rekla lijecnicima koji su ti i rekli da nemas razloga za brigu!
    ukoliko ti je netko drugi rekao da je to od temperature, ja bih, na tvojem mjestu, rekla to pedijatrici koja ce odluciti ima li potrebe slati vas na neke dodatne kardioloske pretrage!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala na odgovorima....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •