Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Prvašići 2009 - sutra je taj dan!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Prvašići 2009 - sutra je taj dan!

kod nas se odbrojavaju sati do sutra
    Nina inace broji dane do pocetka skole, jos od kraja lipnja, kad su pocela dezurstva u vrticu

ide u 1e, ima ucitelja, engleski razred, boravak... strasno je uzbudjena (a i mi svi ostali se veselimo, zarazno je to njezino odusevljenje )
    tko ce docekati 16 sati sutra kad prvasici moraju doci u skolu

Kakva je kod vas atmosfera?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I kod nas vlada uzbuđenje
    Sven je uzbuđen ali ne želi priznati, glumi nekog coolera.
    Jučer je susjedu rekao da neka uživa još godinu dana u vrtiću jer kada krene u školu više nema zezancije, samo rad, rad i rad
    Isto ima učitelja, učiti će engleski i ići u boravak.
    Kod nas je vrijeme okupljanja u 11 sati
    Spremni smo i u niskom startu 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah, kad se sjetim...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kod nas je u 8 pocinje skola

nije ona nimalo uzbudjena vec sam ja na sto muka... jedva cekam da prodje taj prvi dan

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo i nas...Nama tek u 18h počinje škola, priredbom za prvašiće...pa dok ih prozovu, dok odu u učionicu...valjda će biti mrak kad se sve to završi...Mislim da će sutra biti najuzbudljivije isčekivanje..Treba dočekat 18h...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i moja jedva čeka da joj počne škola i to ona prava, utorak ujutro 8)

sutra smo tek u 17h, tako da ćemo se načekati

ima učiteljicu i ide u boravak

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi jedva čekamo. Otkad smo se prije tri tjedna vratili s mora, ona odbrojava dane. Učit će engleski i ide u boravak. S njom je u razredu (1.b) još četvero djece iz naše ulice, tako da ekipu već ima. Sutra je priredba isto u 17 sati.

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A kod moje mirno izvana,a unutra tuče,
    a moje skoro iskače.
    Prvo dijete u školu kreće,ajme kako sam uzbuđena više od nje definitivno,ona slatko spava a ja nemogu dočekati.
    Sutra u 11 sati,ali nešto me zanima kad moraju biti u utorak u školi,neće valjda non stop biti tako u 11 h.
    I mi knjig još čekamo,naručili ih ali nikako da stignu,valjda im netrebaju odmah.
    Oprostite mami koja nema pojma,školarca nema nigdje u obitelji,a ja sam završila prije ohoho vremena

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi sutra tek u pol 6 popodne
    melita se veseli, jedva je sad zaspala - ko bu doceko kasno popodne

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi u 11. Još jućer nije mogla spavati od uzbuđenja, a ja od muke što ne znam kako ću to sve hendlati jer su mi dobili suprotne turnuse.
    Ide u 1.a, ne ide u boravak, u razredu je sa najboljom frendicom iz male škole!
    Odbrojava dane zadnjih mjesec dana i brat je nije uspio uvjeriti da je škola koma. Nadam se da će tako i ostati.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moramo doći u 10.
    Uzbuđena je, ali se strovalila od umora u krevet, cijeli dan je vani, navečer je s bakom išla na vrtuljak na Dane piva. Najbitnije je što će sutra odjenuti i da stignemo naviklati kosu.

MM je sav usplahiren, ne može vjerovati da njegova kći ide u školu. A ja? 8)

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi se navacer generalno isposvadjali oko robe...hoce ljetno...oko lakiranih noktiju...to je must have ako se uredjuje...a ja zastupam stav da to u skoli ne ide...pa se mirili, pa grlili, pa zaspala s nama...osjecam se ko da je zenim...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    . Najbitnije je što će sutra odjenuti i da stignemo naviklati kosu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    ..osjecam se ko da je zenim...
    Ali na vjenčanje će smjet s nalakiranim noktima?

Naš je jučer hodao sa školskom torbom na leđima po kući, navlačio pernicu tako da se pitam jesu li olovke i bojice još sa čitavim minama, i pitao hoćemo li mu dat komadić sira za u torbu - to je iz slikovnice Jakov u školi. A ja sad nestrpljivo čekam izvještaj, mm ide s njim, početak je u 11h.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi ujutro odvele oskara u skolu, vratile se doma, melita se najela i nestala
    i sad idem ja gledat pa di je ona, a on SPAVA :shock:
    i ja reko ma daj... pa nije valjda ista ja (naime i ja bi najradije najcesce legla i prespavala neke stvari koje su neizbjezne)
    i sad se probudila maloprije i ravno u WC
    i zove me... kuka, place... sarafi ju 100 na sat... ono... tolko je uzbudjena da evo juri svakih 10 min na wc

uzasno je to s pocetkom u pol 6 navecer hebemu
    znam da je to zato jer puno ljudi radi pa da bar mogu doc klincima prvi dan u skolu, ali njima je to eto fakat dugo za cekat :/

nisam si opce mislila da bu to s njom ovak islo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh, baš mi je žao Melite

mi bili malo vani, sad ja kuham ručak, L. se igra, zaželila se svojih igračaka jer je s mora došla tek u petak,
    skroz je opuštena, tu i tamo samo kaže jedva čekam 17h, a ja imam osjećaj kao da danas ni ne idemo u školu,

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

muks, mozda je od tuluma, sarafi i mene

prvasicima
    suze mi u ocima bile i dok sam jutros cetvrtasa ispratila

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih najradije svake godine. Danas smo ispratili Jana pa smo dok smo se vozile u vrtić isplanirale sve za iduću godinu - Nola želi prvi dan škole proslavit uz colu i sladoled.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

preživjeli smo....

jako mi se sviđa Karlova učiteljica, čula sam sve najbolje o njoj, i od tri odjeljenja prvašića u našoj školi, svi su se grebali da im djeca dođu kod nje. Čula sam od roditelja da su neki prebacivali djecu "preko veze" a mi upali onak bez veze......

ja sam se mijenjala za smjene, tako da opet idem u dvije smjene da budem sa njim, on ovaj čas gleda Spužva Boba, a onda idemo doručkovati i raditi našu prvu zadaću. Moraju na tanji karton napisati svoje ime i prezime koje će stajati ispred njih, čisto da im što prije zapamte imena

cure, jel se sjećate kad smo ovdje pisale o našim porodima, problemima sa dojenjem i rješenjem istih, prvom sokiću od jabuke sa 5-6 mjeseci, odvikavanju od pelena,......a sad su krenuli u školu

Starije smo sedam godina, a sve kao da je bilo lani

krenuli su u prvi razred !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •