s oskarom moram bit u 8 ujutro u skoli, a ne znam jel da vucemo torbu ili ne
opce se ne mogu sjetiti kak smo to prosle godine :/
s oskarom moram bit u 8 ujutro u skoli, a ne znam jel da vucemo torbu ili ne
opce se ne mogu sjetiti kak smo to prosle godine :/
Mukice, prošle godine su nas čekale knjige u školi!![]()
Ma potreban je blokić i olovka da si zapišu raspored i ostale info. Kakve knjige. Tko je vidio prvi dan odmah knjige otvarati.![]()
da, fakatForka prvotno napisa
zato se vajda i nemrem sjetit
matilda, oke - znaci sutra malo rekreativno u skolu
prvog dana se nosi samo blokic i olovka
kako nece dobiti knjige, ne treba se nositi torba
joj, da, ja sam uvijek nosila i novu robu, sva sreca pa nisam na ivara tu neurozu prenijela![]()
I moji, obojica.... ZNAJU (i mi isto) da ne treba, ali nema načina da ih odgovorimo... Starijeg još razumijem, on ima novu torbu, ali mlađi ima prošlogodišnju. Uostalom, torbe su njihove, nek nose.Ines prvotno napisa
Jedva sam ih uspjela nagovoriti da bar kutije za likovnu kulturu ostave doma. Opremu za tjelesni su odvukli.
L. se tjelesnog nije sjetila, likovni sam isto obustavila![]()
a ostalo je najvjerojatnije uzela da ne bi slucajno nekaj radili u skoli pa da onda mora doma prepisivat, bolje muku rijesit na licu mjesta![]()
jos je i brundala da joj nisam dala dosta biljeznica pa kaj ak ce imat sve predmete...![]()
i moj je inzistirao da ponese sve ali sam ga uspjela pdgovoriti (on cak tumaci da su prosle godine prvi dan rjesavali jednu stranicu knjige iz matke :shock: ). Pernjak, informativka i nova torba![]()
ni mi nismo sve, torba, informativka, pernica, šlape, oprema za tjelesni (da se rješim) i pozivnice za rođendan![]()
mi smo otisli bez icega
pola klinaca iz oskarovog razreda je doslo s torbama i slapama
pola ko mi, bez icega
i btw. SMRZLI SMO SE, vani puse ko ludo
i posizit cu od ovog svakodnevnog hodocascenja preko podsusedskog mosta - evo bandicu jedan :mlotek:![]()